Szavazás 2019: melyik az év legkedveltebb interaktív lapozósorozata?

Az év utolsó napjaiban szavazást indítunk, hogy kiderüljön, melyek a Foxbooks-olvasók kedvenc mesekönyvei. A ringbe verses meséktől, lapozókon át, ifjúsági regényekig kerülnek kötetek. Minden kategóriában négy, 2019-ben megjelent gyerekkönyv versenyez az olvasók kegyeiért. Kíváncsiak vagyunk a te véleményedre is: szavazz a kedvencedre! 

Következzenek a vidám és szórakoztató interaktív lapozósorozatok.Melyik legyen a befutó? Klikkelj a kép alatti karikába, amelyiket szeretnéd!

Update: A szavazás lezárult! Köszönjük a lelkes részvételt, hamarosan jövünk a végeredménnyel!

Ismerkedj meg a népszerű lapozókönyvekkel közelebbről is! Szavazás előtt érdemes átböngészned a kötetek rövid ajánlóit is.

Kisnyuszi aludni megy

 

Szerző: Jörg Mühle

Kiadó: Pozsonyi Pagony (2019)

ISBN: 978-963-410-498-8

Korosztály: 1-3

 

 

A KIADÓ SZINOPSZISA

Itt az este, ideje lefeküdni, de Kisnyuszinak még nem megy egyedül.
Segítenél neki, hogy mihamarabb ágyba bújjon?

A vidám babakönyvcsalád a kicsik számára ismerős jeleneteket mutat be, miközben kedvesen játékba invitálja őket. Kisnyuszi imádnivaló karaktere, a könyvek megnyugtató, pasztelles színvilága, az ismerős élethelyzetek, és a vidám interaktív történetek garantáltan elbűvölik az apróságokat. Nézd meg a kötetek belapozóit:  Kisnyuszi aludni megyKisnyuszi fürödni megy 

Kukucs-könyvek – Hová bújtál kis rénszarvas?

 

Szerző: Sam Taplin

Kiadó: Teknős Könyvek (2019)

ISBN: 978-963-324-514-9

Korosztály: 1-3

 

 

A KIADÓ SZINOPSZISA

A madarak aggódnak, mert sehol sem találják a kis rénszarvast. Kukucskálj be a szép színes oldalak mögé, és segíts nekik megkeresni! Közben talán még új barátokat is találtok…

A Hová bújtál, kis rénszarvas? egy kisméretű, interaktív babakönyv, amely a sorozattól megszokott bájos karakterekkel, vidám színekkel, és ötletes megoldásokkal bűvöli el az apróságokat.Ismerd meg közelebbről! A sorozat korábbi kötetei: Hova bújtál, kiselefánt,Hova bújtál, kisrókaHova bújtál kis unikornis?Hova bújtál, kisnyuszi?

Apróságok – Meglepikönyv kihúzható fülekkel

 

Szerző: Natalie Marshall

Kiadó: Móra Könyvkiadó (2019)

ISBN: 978-963-486-125-6

Korosztály: 1-3

 

 

A KIADÓ SZINOPSZISA

Gyere velünk az apróságok közé és ismerd meg őket!
Bogarak, csigák, békák és más különleges barátok várnak rád!
Húzd ki a kis füleket, ahol nem is egy, hanem mindjárt 2 szuper meglepetést is találsz!

Natalie Marshall bűbájos interaktív lapozójában bogarak, csigák, békák és más különleges barátok várnak a legkisebbekre. Az Apróságok mesekönyv belapozóját itt tudod megnézni. A sorozatban még elérhető: A tanyán

Pindur-sorozat – Már nem vagyok pelenkás!

 

Szerző: Sara Sánchez

Kiadó: Kolibri Gyerekkönyvkiadó (2019)

ISBN: 978-963-437-526-5

Korosztály: 1-3

 

 

A KIADÓ SZINOPSZISA

Pindur ma reggel ajándékot kapott a szüleitől. Egy szép piros bilit. Vajon elég ügyes lesz? Sikerül időben odaérnie, és belepisilnie? A kedves, színes rajzokkal illusztrált történet segít a gyerekeknek megbarátkozni a szobatisztaság gondolatával. A mesélést a kihajtható fülek és a csúsztatható elemek teszik még izgalmasabbá.

A Pinur-sorozat kedves, színes rajzokkal illusztrált történetei vidám játékba invitálják a legkisebbeket. A Már nem vagyok pelenkás! segít megbarátkozni a gyerekeknek a szobatisztaság gondolatával. A sorozat további részei: Szörnyek pedig nincsenek, A cumimat akarom!, Hová tűntél, Pepi?

Köszönjük, hogy te is voksoltál! Következő szavazásunkon az óvodás mesekönyvek mérettetik meg magukat! Év végi szavazásunkat december 31-én 10 órakor zárjuk! A végeredmény összefoglalóját január elején közöljük.

Szavazz a többi kategóriában is!

  1. Legkisebbek babalapozói
  2. Bölcsis lapozók
  3. Interaktív lapozók

Nézd meg, melyik gyerekkönyvek voltak 2018. kedvencei!

Iratkozz fel YouTube-csatornánkra, ahol további gyerekkönyves belapozókat találsz!

Ha tetszett bejegyzésünk, kérjük, ne felejtsd el lájkolni Facebook-oldalunkat is, hogy ne maradj le egyetlen írásunkról sem.