Sam Taplin: Hova bújtál, kis rénszarvas?

Új taggal bővült a népszerű Kukucs-könyvek interaktív lapozócsalád. A Hová bújtál, kis rénszarvas? telitalálat az ünnepekre, vagy akár első könyvecskének is. A kisméretű, interaktív babakönyv ezúttal is a sorozattól megszokott bájos karakterekkel, vidám színekkel, és ötletes megoldásokkal bűvöli el az apróságokat. Ismerd meg közelebbről!

Kukucs-könyvek – Hová bújtál kis rénszarvas?

 

Szerző: Sam Taplin

Kiadó: Teknős Könyvek (2019)

ISBN: 978-963-324-514-9

Korosztály: 1-3

 

 

 

Beköszöntött a tél. Szállingóznak a gyönyörűséges hópelyhek, lassan hó borítja az egész tájat. Medve, mókus, róka, katica, egérke és bagoly mind a tél beköszöntét ünnepli. De a madarak aggódnak, mert sehol nem találják a kis rénszarvast. Vajon merre lehet? Talán a csillogó hópelyhek mögött kukucskál? Az ott az agancsa, a fényes orra, vagy a farkincája lehet? Egyik sem az! Oh, vajon merre jár a kis rénszarvas?

Ebben a kedves babalapozóban kivágott ablakok, ujjvezetős formák, mélyedések, na meg számtalan gyerekkedvenc kisállat várja a kicsiket.

A KIADÓ SZINOPSZISA

A madarak aggódnak, mert sehol sem találják a kis rénszarvast. Kukucskálj be a szép színes oldalak mögé, és segíts nekik megkeresni! Közben talán még új barátokat is találtok…

A sorozat korábbi kötetei: Hova bújtál, kiselefánt, Hova bújtál, kisrókaHova bújtál kis unikornis? Hova bújtál, kisnyuszi? További vidám babakönyvekért látogass el a legjobb interaktív lapozókról, és a verses- és fejlesztő lapozókról szóló bejegyzésünkre is!

Iratkozz fel YouTube-csatornánkra, ahol további gyerekkönyves belapozókat találsz!

Ha tetszett bejegyzésünk, kérjük, ne felejtsd el lájkolni Facebook-oldalunkat is, hogy ne maradj le egyetlen írásunkról sem.