Sam Taplin: Hová bújtál, kis unikornis?

Újabb kötettel bővült a bűbájos Kukucs-könyvek lapozócsalád. A Hova bújtál, kis unikornis? egy strapabíró, kemény lapos, gyönyörűen kidolgozott interaktív babakönyv, ahol a kedves és vidám illusztrációk mellett, kivágott ablakok és kreatív ujjvezetős megoldások bűvölik el a kicsiket. A történetben tündérgyerekek indulnak a kis unikornis felfedezésére. Vajon sikerül rábukkanniuk? Igazi csajos mesekönyv, ahol a varázslatos tündérek, sárkányok, sellők és unikornisok mellett, további gyerekkedvenc felfedezni valók – mókus, gomba, pillangó, nyuszi stb. – is várják az apróságokat. Mutatjuk a A Hova bújtál, kis unikornis belapozóját!

 

Hová bújtál, kis unikornis?

 

Szerző: Sam Taplin

Illusztrátor: Sarah Allen

Kiadó: Teknős Könyvek (2019)

ISBN: 978-963-324-675-7

Korosztály: 1-3

 

 

A sorozat további kötetei: Hova bújtál, kisróka?Hova bújtál, kiselefánt?, Hova bújtál, kisnyuszi?Hová bújtál, kis rénszarvas?

További egyszarvúkról szóló mesekönyvekért és lapozókért kattints erre a bejegyzésünkre, de érdemes átböngészned az unikornisos foglalkoztatókról szóló összeállításunkat is. Kis hercegnőknek ajánljuk továbbá Anna Sarve: Bolondos hercegnők könyve című kötetét is.

Iratkozz fel YouTube-csatornánkra, ahol további gyerekkönyves belapozókat találsz!

Ha tetszett bejegyzésünk, kérjük, ne felejtsd el lájkolni Facebook-oldalunkat is, hogy ne maradj le egyetlen bejegyzésünkről sem. 

Honlapunkon a sütiket alkalmazunk. Ezzel kapcsolatban Adatkezelési tájékoztatónkban olvashatsz bővebben. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató