Üdvözlünk a Foxbookson!

Ez az oldal egy olyan hely, ahol tematikus toplistákat állítunk össze a gyerekek minden korosztálya számára. Bemutatjuk a legkedveltebb régi és új gyerekkönyveket, kedvenc szerzőket és illusztrátorokat. A könyveket mi magunk is teszteljük, olvassuk, és itt megosztjuk személyes élményeinket. Ezzel szeretnénk segítséget nyújtani a minőségi gyerekkönyvek megtalálásában és kiválasztásában, szülőknek, nagyszülőknek és kicsiknek egyaránt.

Az oldalon praktikusan, különböző tematikákba, korcsoportokba stb. szedve bárki gyorsan és könnyen áttekintheti a legjobb hazai gyerekkönyvek kínálatát. Megtalálhatók az első, tépésálló, ablakos könyvecskék, a legszebb esti mesék, fejlesztő, tudományos könyvek, besztszeller ifjúsági irodalom és sok más toplistás kategória.

A foxbooks.hu oldalon továbbá információkat és tippeket adunk még minden más, gyermekkel kapcsolatos témákban is. Elmegyünk, kipróbáljuk, tesztelünk, ajánlunk!

Hiszünk benne, hogy az olvasás szeretete otthon, Veled kezdődik el, és a jól kiválasztott első könyvek kulcsszerepet játszhatnak abban, hogy a napi olvasást az egész család élvezetesen beilleszthesse az életébe. Reméljük, hogy hasznosnak találod majd blogunkat, akár babakorban, akár később kezditek el ezt az életre szóló utazást.