Sam Taplin: Hova bújtál, kisnyuszi?

A legkisebbek figyelmébe ajánljuk az elragadó Kukucs-könyvek interaktív lapozókat. A Hova bújtál, kisnyuszi? a sorozattól megszokott bájos karakterekkel, vidám színekkel, és ötletes megoldásokkal bűvöli el az apróságokat. A kedves babalapozóban kivágott ablakok, ujjvezetős formák, mélyedések, na meg számtalan gyerekkedvenc kisállat várja a kicsiket A történetben a méhecske aggódik, mert nem találja a barátját. Oldalról oldalra felfedezi az árulkodó nyomokat, hogy végül nyomára bukkanjon a kisnyuszinak. Vajon merre járt? Mutatjuk A Hova bújtál, kisnyuszi belapozóját!

 

Hova bújtál, kisnyuszi?

 

Szerző: Sam Taplin

Kiadó: Teknős Könyvek (2019)

ISBN: 978-963-324-625-2

Korosztály: 1-3

 

 

 

A KIADÓ SZINOPSZISA

A méhecske aggódik, mert sehol sem találja a kisnyuszit. Kukucskálj be a szép színes oldalak mögé, és segíts neki megkeresni! Közben talán még új barátokat is találtok…

A sorozat korábbi kötetei: Hova bújtál, kiselefánt, Hova bújtál, kisróka, Hova bújtál kis unikornis? Hova bújtál, kis rénszarvas? További vidám babakönyvekért látogass el a legjobb interaktív lapozókról, és a verses- és fejlesztő lapozókról szóló írásunkra is!

Iratkozz fel YouTube-csatornánkra, ahol további gyerekkönyves belapozókat találsz!

Ha tetszett bejegyzésünk, kérjük, ne felejtsd el lájkolni Facebook-oldalunkat is, hogy ne maradj le egyetlen bejegyzésünkről sem.