Impresszum

Szerkesztő: Hlavács Zsuzsanna

A weboldalon megjelenő tartalmak a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény hatálya alá esnek. Ennek értelmében a teljes cikket, vagy annak részleteit tilos másolni vagy közzétenni a blog tulajdonosának írásos engedélye nélkül.

Ha szeretnéd felhasználni valamelyik írásunkat, azt úgy teheted meg, hogy feltűntetheted a cikk első pár sorát, és szövegben jelölöd, hogy a foxbooks.hu oldalról származik, majd egy linkre kattintva a foxbooks.hu oldalra, az eredeti cikkre irányítod az olvasót. Amennyiben szükséged lenne a teljes cikk átvételének engedélyére, szeretnéd a cikkek egy-egy részletét, fotókat a saját blogodban ajánlóként átvenni, vagy az oldal tartalmát RSS gyűjtőben közzétenni, kérlek, vedd fel a kapcsolatot velünk hello@foxbooks.hu e-mailcímen. Együttműködési ajánlatodat szintén ide várjuk. Köszönjük!

Nyitóképeink és illusztrációink saját gyűjteményekből, illetve a Freepik.com, Freevector.com, Pixabay.com, Unsplash.com oldalakról származnak. Felhasználásuk az adott oldal licencelésének megfelelő, így újrafelhasználásuk nem engedélyezett! A mockup illusztrációkat a smartmockup.com oldal segítségével készülnek.

A cikkekben elhelyezett illusztrációk, fotók újrafelhasználása csakis az engedélyünkkel történhet. Ezek forrása – a fentieken felül – az értékelt könyvek, termékek és szolgáltatások gyártója által adott sajtóanyag is lehet, melynek további felhasználásáról a termék vagy szolgáltatás gyártója rendelkezhet.

Az oldalon megjelenő hirdetések tartalmáért felelősséget nem vállalunk!

Adatkezelési elveinkről itt talál meg minden fontos információt.

 

TÁRHELYSZOLGÁLTATÓ

INTREX-HOSTING KFT.
8000 Székesfehérvár, Nyitrai utca 49/4
Telefon: +36 1 987 6851
Fax: +36 1 5100 125
E-mail: info@domain-ellenorzes.hu