Szavazás 2019: melyik az év legkedveltebb babakönyve?

Folytatjuk tavalyi kezdeményezésünket, és az év utolsó napjaiban szavazást indítunk, hogy kiderüljön, melyek a Foxbooks-olvasók kedvenc mesekönyvei. A ringbe verses meséktől, lapozókon át, ifjúsági regényekig kerülnek kötetek. Minden kategóriában négy, 2019-ben megjelent gyerekkönyv versenyez az olvasók kegyeiért. Kíváncsiak vagyunk a te véleményedre is: szavazz a kedvencedre! 

Legelőször a legkisebbek babakönyvecskéi méretik meg magukat – nálad melyik a befutó? (Klikkelj a kép alatti karikában a kedvencedre!) 

Update: A szavazás lezárult! Köszönjük a lelkes részvételt, hamarosan jövünk a végeredménnyel!

Ismerkedj meg a népszerű babakönyvekkel közelebbről is! Ha nehéz a választás, érdemes átböngészned a kötetek rövid ajánlóit is.

Játékos szavak – A tested

 

Szerző: Stella Bagott

Kiadó: Central Médiacsoport (2018)

ISBN: 978-863-341-253-4

Korosztály: 1-3

 

 

A KIADÓ SZINOPSZISA

A szép színes képek csak úgy vonzzák a kisgyerekek tekintetét – így igazi élmény lesz felfedezniük a testükkel és a környezetükkel kapcsolatos, izgalmas szavakat!

A Játékos szavak-sorozatot ebben a bejegyzésünkben közelebbről is megismerheted. A tested kötet belapozóját pedig itt megtudod nézni! A sorozat további részei : A farm, Állatok, A boltban

Ide nézz! A tanya

 

Szerző: Jordi Busquets

Kiadó: Napraforgó Kiadó (2019)

ISBN: 978-963-483-016-0

Korosztály: 1-3

 

 

A KIADÓ SZINOPSZISA

Az Ide nézz-sorozat köteteiben rengeteg kaland várja a kicsiket. A strapabíró oldalakat lapozgatva betekinthetnek a vadállatok, a versenypályák, a dinoszauruszok és a házi állatok életébe is.

Ennek a színes, vidám babakönyvnek a belapozóját ide kattintva tudod megnézni! A sorozat további részei: Járművek, Dinoszaurusz, A vadon

Mókás hangok – A rendőrautó

 

Illusztrátor: Kathryn Selbert

Kiadó: Napraforgó Kiadó (2019)

ISBN: 978-963-483-047-4

Korosztály: 1-3

 

 

A KIADÓ SZINOPSZISA

Új kalandra hívjuk a kicsiket! A Mókás hangokkal egy-egy népszerű jármű életébe pillanthatnak be: elkísérhetik kedvencüket a napi feladataik elvégzése közben, és a hangmodul segítségével ők maguk is részesévé válhatnak az élménynek, hiszen akkor szólaltatják meg őket, amikor csak akarják.

A Mókás hangok-sorozat vidám, rendőrautós részét közelebbről is megismerheted, ha ide kattintasz! A sorozat további kötetei: A rendőrautó, A tűzoltóautó, A vonat

Száraz tónak nedves partján

 

Illusztrátor: Bertóthy Ágnes

Kiadó: Kolibri Gyerekkönyvkiadó (2019)

ISBN: 978-963-437-648-4

Korosztály: 1-3

 

 

A KIADÓ SZINOPSZISA

A legnépszerűbb mondókák és dalok a legkisebbeknek, friss, kortárs illusztrációkkal.
A kisgyerek kívülről fújják a Száraz tónak nedves partján című dalt. És ki ne ismerné a mondókát: Kisegér, kisegér, minden lukba belefér? A strapabíró, keménylapos sorozat már a bölcsisek számára is kényelmesen fogható, a lekerekített sarkok pedig megóvják őket a sérülésektől.

Köszönjük, hogy te is voksoltál! Következő szavazásunkon a bölcsis lapozók következnek! Év végi szavazásunkat december 31-én 10 órakor zárjuk! A végeredmény összefoglalóját január elején közöljük. Hajrá, hajrá!

Iratkozz fel YouTube-csatornánkra, ahol további gyerekkönyves belapozókat találsz!

Ha tetszett bejegyzésünk, kérjük, ne felejtsd el lájkolni Facebook-oldalunkat is, hogy ne maradj le egyetlen írásunkról sem.