Szavazás 2019: melyik az év legkedveltebb bölcsis lapozója?

Az év utolsó napjaiban szavazást indítunk, hogy kiderüljön, melyek a Foxbooks-olvasók kedvenc mesekönyvei. A ringbe verses meséktől, lapozókon át, ifjúsági regényekig kerülnek kötetek. Minden kategóriában négy, 2019-ben megjelent gyerekkönyv versenyez az olvasók kegyeiért. Kíváncsiak vagyunk a te véleményedre is: szavazz a kedvencedre! 

Következzenek a bűbájos bölcsis lapozók – melyik legyen a befutó? Klikkelj a kép alatti karikába, amelyiket szeretnéd!

Update: A szavazás lezárult! Köszönjük a lelkes részvételt, hamarosan jövünk a végeredménnyel!

Ismerkedj meg a népszerű lapozókönyvekkel közelebbről is! Szavazás előtt érdemes átböngészned a kötetek rövid ajánlóit is.

Testvéred lesz, kisveréb – A legkisebbek kedvenc meséi

 

Szerző: Katja Reider

Kiadó: Scolar Kiadó (2019)

ISBN: 978-963-244-207-5

Korosztály: 1-3

 

A KIADÓ SZINOPSZISA

A kisveréb nagyon izgatott: a mama mellett a fészekben ott egy tojás! Tényleg abban lakik a testvérkéje? A kisveréb alig várja, hogy kikeljen! Egy nap végre ki is kel. Hurrá, most már négytagú a család!

A legkisebbek kedvenc meséi-sorozatrólbővebben is olvashatszebben a bejegyzésünkben. A bűbájos sorozat további kötetei: Megvigasztallak, kismedvém! Szeretlek, kisegérkém!

Tóbiás éhes

 

Szerző: Agócs Írisz

Kiadó: Pozsonyi Pagony (2019)

ISBN: 978-963-410-546-6

Korosztály: 1-3

 

A KIADÓ SZINOPSZISA

Tóbiás nagyon éhes, de nem tudja eldönteni, mit egyen. Kekszet? Csokit? Joghurtot? De nehéz a választás! Ismerjétek meg Agócs Írisz új könyvsorozatát – egész biztosan a kicsik nagy kedvence lesz!

Idén debütált Agócs Írisz tüneményes Mesék Barnabásnak-sorozata. A Mia nem álmos és a Mása és az eső részek után nemrég a Tóbiás nem éhes kötet is csatlakozott, a sorozattól megszokott kedves rajzokkal, kellemes színvilágával, és rövid , vidám történetével – a középpontban ezúttal az éhség áll.

Pofánka és a szőrmöncök

 

Szerző: Dániel András

Kiadó: Pozsonyi Pagony (2019)

ISBN: 978-963-410-545-9

Korosztály: 1-3

 

 

A KIADÓ SZINOPSZISA

A kuflizást nem lehet elég korán kezdeni! Most a legkisebbeket hívogatjuk az elhagyatott rétre. Segítsetek Pofánkának kiszínezni a szomorkodó szürke szőrmöncöket!

Mert a kuflizást nem lehet elég korán elkezdeni! A Pofánka és a szőrmöncök egy nagyon kedves lapozókönyv, csordultig töltve vidám színekkel, szuper rajzokkal és mosolyogni való karakterekkel. A történet pedig nemcsak szórakoztató, hanem a színeket is segít elsajátítani a kicsiknek.

A Lengemesék állatai

 

Szerző: Berg Judit

Illusztrátor: Timkó Bíbor

Kiadó: Teknős Könyvek (2019)

ISBN: 978-963-324-156-1

Korosztály: 1-3

 

A KIADÓ SZINOPSZISA

A Lenge Mini-sorozat kötetei a Lengemeséket szerető családok legkisebbjeinek szólnak. Ismerd meg a Lengemesék állatszereplőit! Tudd meg, hol élnek, mit szeretnek enni, kikkel barátkoznak! Mesélj róluk te is!

A Lenge Mini-sorozat már a legkisebbeknek is elhozza a Nádtenger varázsos hangulatát, miközben játékos feladatival könnyedén fejleszti is őket. A Lengemesék állatai a meseregény állatszereplőit és azok főbb jellemzőt mutatja be a gyerekeknek. A Lenge Mini-sorozat további kötetei: Lengemesék színekben, Lengemesék számokban

Köszönjük, hogy te is voksoltál! Következő szavazásunkon az interaktív lapozók mérettetik meg magukat! Év végi szavazásunkat december 31-én 10 órakor zárjuk! A végeredmény összefoglalóját január elején közöljük.

Szavazz a többi kategóriában is!

  1. Legkisebbek babalapozói

Nézd meg, melyik gyerekkönyvek voltak 2018. kedvencei!

Iratkozz fel YouTube-csatornánkra, ahol további gyerekkönyves belapozókat találsz!

Ha tetszett bejegyzésünk, kérjük, ne felejtsd el lájkolni Facebook-oldalunkat is, hogy ne maradj le egyetlen írásunkról sem.