Jörg Mühle: Kisnyuszi fürödni megy

Vigyázat, cukiságveszély! Megérkezett Kisnyuszi, a fehér tapsifülesbaba. Kisnyuszi bájos, Kisnyuszi édes, Kisnyuszi szuper barát. Alszik, fürdik, játszik, pont ahogy te is. De Kisnyuszi picike nyúl még, elkelne a segítséged – leszel a barátja…?

Jörg Mühle interaktív babalapozója két résszel – Kisnyuszi aludni megy, Kisnyuszi fürödni megy – debütált itthon a könyvesboltokban. A vidám babakönyvcsalád a kicsik számára ismerős jeleneteket mutat be, miközben kedvesen játékba invitálja őket. Kisnyuszi imádnivaló karaktere, a könyvek megnyugtató, pasztelles színvilága, az ismerős élethelyzetek, és a vidám interaktív történetek garantáltan elbűvölik az apróságokat – győződj meg róla te is! 

 Kisnyuszi fürödni megy

 

Szerző: Jörg Mühle

Kiadó: Pozsonyi Pagony (2019)

ISBN: 978-963-410-499-5

Korosztály: 1-3

 

 

A Kisnyuszi fürödni megy részben este van már, és a nyuszibabának fürödnie kell. Segíts megmosni a haját! Vigyázz, csak óvatosan, hogy ne menjen víz a pofijába! Aztán törölgesd meg gyöngéden, és fújj egy nagyot, hogy megszáradjon teljesen. Ugye, milyen szép tiszta lett a bundája Kisnyuszinak?

A KIADÓ SZINOPSZISA

Kisnyuszi egész nap játszott és már nagyon maszatos.
Gyere, fürdesd meg, hogy a bundája újra szép tiszta legyen!

További bűbájos babakönyvekért kattints erre a bejegyzésünkre! A legújabb lapozókért pedig kattints tovább erre és erre a bejegyzésünkre!

Iratkozz fel YouTube-csatornánkra, ahol további gyerekkönyves belapozókat találsz!

Ha tetszett bejegyzésünk, kérjük, ne felejtsd el lájkolni Facebook-oldalunkat is, hogy ne maradj le egyetlen írásunkról sem.