Jörg Mühle: Kisnyuszi aludni megy

Megérkezett a könyvesboltokba Jörg Mühle interaktív lapozócsaládja, a bűbájos Kisnyuszi-sorozat. A kötetek kedves főhőse, Kisnyuszi még egészen picike tapsifüles, és egy kis segítségre szorul. Leszel a barátja?

Ő itt kisnyuszi. Kocogtasd meg a vállát, hogy rád nézzen!

 

Jörg Mühle interaktív babakönyvei kedvesen játékba invitálják a kicsiket. A könyvek harmonikus színvilágának, Kisnyuszi bűbájos figurájának, az ismerős jeleneteknek (fürdés, alvás, bibi), és a vidám interaktív történeteknek biztosan garantált sikere lesz. Íme a Kisnyuszi aludni megy belapozója, győződj meg erről személyesen is!

Kisnyuszi aludni megy

 

Szerző: Jörg Mühle

Kiadó: Pozsonyi Pagony (2019)

ISBN: 978-963-410-498-8

Korosztály: 1-3

 

 

A Kisnyuszi aludni megy részben elérkezett az este, ideje lesz ágyba bújni. Segíts felvenni Kisnyuszinak a pizsamáját, terítsd ki a párnácskáját, vakargasd meg a fülecskéjét, simizd meg a hátát, és takargasd be jó alaposan. Ugye a jóéjt pusziról sem feledkezel el…?

A KIADÓ SZINOPSZISA

Itt az este, ideje lefeküdni, de Kisnyuszinak még nem megy egyedül.
Segítenél neki, hogy mihamarabb ágyba bújjon?

TIPP: Nézd meg a Kisnyuszi fürödni megy  kötet belapozóját is! Ajánljuk továbbá Sam Taplin: Hova bújtál, kisnyuszi? című interaktív babalapozóját is! További babalapozós újdonságokért kattints tovább erre és erre a bejegyzésünkre!

Iratkozz fel YouTube-csatornánkra, ahol további gyerekkönyves belapozókat találsz!

Ha tetszett bejegyzésünk, kérjük, ne felejtsd el lájkolni Facebook-oldalunkat is, hogy ne maradj le egyetlen írásunkról sem.