backpage detroit listcrawler dc max80 escort girls in alexandria bbw massage houston bbbj in phoenix

Szavazás 2019: melyik az év legkedveltebb interaktív lapozója?

Az év utolsó napjaiban szavazást indítunk, hogy kiderüljön, melyek a Foxbooks-olvasók kedvenc mesekönyvei. A ringbe verses meséktől, lapozókon át, ifjúsági regényekig kerülnek kötetek. Minden kategóriában négy, 2019-ben megjelent gyerekkönyv versenyez az olvasók kegyeiért. Kíváncsiak vagyunk a te véleményedre is: szavazz a kedvencedre! 

Következzenek a vidám és szórakoztató interaktív lapozók! Nos, melyik a legcukibb? Klikkelj a kép alatti karikában a kedvencedre!

Update: A szavazás lezárult! Köszönjük a lelkes részvételt, hamarosan jövünk a végeredménnyel!

Ismerkedj meg a népszerű babakönyvekkel közelebbről is! Ha nehéz a választás, érdemes átböngészned a kötetek rövid ajánlóit is. Íme a kemény lapos résztvevők!

A dzsungelzenekar

 

Szerző, illusztrátor: Axel Scheffler

Fordító: Horváth Viktor

Kiadó: Kolibri Gyerekkönyvkiadó (2019)

ISBN: 978-963-437-324-7

Korosztály: 2-5

 

A KIADÓ SZINOPSZISA

Milyen dal bujkál a lapok között? A zene a könyvedbe költözött. Mozgathatod, és megszámolhatod, hányan vannak az állatok.
Ez a mókás lapozó kellően strapabíró ahhoz, hogy állja a kíváncsiskodó ujjacskák rohamát. Kinyitható, tologatható és húzogatható részei szórakoztató elfoglaltságot kínálnak a kicsiknek, a ritmusos versek pedig többszöri, közös mondókázásra csábítanak. Fedezd fel te is a dzsungelt Axel Scheffler bájosan humoros rajzaival!

A népszerű illusztrátor, Axel Scheffler mókás interaktív lapozója szinte táncra perdül a kicsik kezében: tologatható, húzható, lapozható, mondókázható megunhatatlanul. A dzsungelzenekar belapozóját itt tudod megnézni. A sorozatban még megjelent: Egy nap a farmon

Jó reggelt, vörösbegy!

 

Szerző: Gabrielle Crima

Kiadó: Scolar Kiadó (2019)

ISBN: 978-963-509-030-3

Korosztály: 1-3

 

 

A KIADÓ SZINOPSZISA

A természet megható és fordulatos történetei olyanok, akár a kalandos mesék.
E történet hőse két vörösbegyfióka, akik nemrég keltek ki a tojásból, és lassan felnőve sok mindent megtanulnak az erdei életről. A természet csodái – Rövid történetek A gyönyörű színvilágú, kedves rajzokkal illusztrált sorozat köteteit kivágott ablakok teszik még látványosabbá.

A természet csodái – Rövid történetek lapozócsalád nemcsak szórakoztatja, hanem bájos formában be is vezeti a természet csodálatos világába a legkisebbeket. A sorozat két kötettel – Jó reggelt, pillangó!Jó reggelt, vörösbegy! – debütált a könyvesboltokban. A linkekre kattintva közelebbről is megnézheted őket!

Jó éj, maci! Varázslámpás könyv

 

Szerző: Joshua George

Kiadó: Babilon Kiadó (2019)

ISBN: 978-963-294-577-4

Korosztály: 2-5

 

 

A KIADÓ SZINOPSZISA

Ez a varázslámpás könyv segít álomba ringatni a legkisebbeket. Maci aludni készül, de előbb mindenkinek, aki a szívének kedves, Jó éjszakát szeretne kívánni. Csúsztasd a varázslámpát a lapok közé, és keresd meg a maci barátait az éjszaka sötétjében! A “Varázslámpával” trükkösen láthatóvá válnak az állatok a sötétben.

Ezzel a varázslámpás könyvvel valóban úgy tűnik, mintha egy lámpával megvilágítanánk az éjszakai erdőt.  A móka és kacagás garantált – nézd meg a Jó éjt, maci! belapozóját!

Varázslatos egyszarvú

 

Illusztrátor: Yujin Shin

Kiadó: Kolibri Gyerekkönyvkiadó (2019)

ISBN: 978-963-437-531-9

Korosztály: 1-3

 

 

A KIADÓ SZINOPSZISA

Tündérföld az egyszarvú otthona; minden napra jut egy kedves csoda. Húzd ki, forgasd, told el a kart, és kezdődik a sok kaland.

A Varázslatos egyszarvú egy vidám, bájos lapozó, amit a kreatív interaktív elemek tesznek igazán szórakoztatóvá. Unikornis-rajongóknak tökéletes választás! Nézd meg a Varázslatos egyszarvú mesekönyvet közelebbről is!

Köszönjük, hogy te is voksoltál! Következő szavazásunkon az interaktív lapozósorozatok mérettetik meg magukat! Év végi szavazásunkat december 31-én 10 órakor zárjuk! A végeredmény összefoglalóját január elején közöljük.

Szavazz a többi kategóriában is!

  1. Legkisebbek babalapozói
  2. Bölcsis lapozók

Nézd meg, melyik gyerekkönyvek voltak 2018. kedvencei!

Iratkozz fel YouTube-csatornánkra, ahol további gyerekkönyves belapozókat találsz!

Ha tetszett bejegyzésünk, kérjük, ne felejtsd el lájkolni Facebook-oldalunkat is, hogy ne maradj le egyetlen írásunkról sem.