Gabrielle Crima: Jó reggelt, vörösbegy!

A természet csodái – Rövid történetek lapozócsalád nemcsak szórakoztatja, hanem bájos formában be is vezeti a természet csodálatos világába a legkisebbeket. A sorozat két kötettel – Jó reggelt, pillangó!Jó reggelt, vörösbegy! – debütált a könyvesboltokban, és mi mindkettőbe azonnal beleszerettünk. Ez a kreatív lapozócsalád ugyanis a természet körforgását szemlélteti a legkisebbeknek élvezetes formában.

A természet megható és fordulatos történetei olyanok, akár a kalandos mesék.

A Jó reggelt, vörösbegy! kedves, rövid történeteivel, pasztelles tónusú, bájos rajzokkal és ötletes, stancolt kivágásokkal várja a gyerekeket. A mese egy vörösbegycsalád mindennapjairól szól. A fa tetején, egy fészekben élnek vörösbegymama és vörösbegypapa, valamint fiókalány és fiókafiú, akik nemrég keltek ki a tojásból. A kismadaraknak nagyon sok mindent meg kell még tanulniuk az erdei életről, hogy önálló madarakká válhassanak. Tudniuk kell, hogy hogyan rejtőzködjenek, hogy mi ehető, és mi nem a természetben, na és hogy hogyan juthatnak a legjobb falatokhoz – vagy némi tápláló élelemhez a szűkös időkben. A nyár után ínséges tél jön, majd kitavaszodik újra, és közben a fiókák is felcseperednek. Talán egy szép napon ők is lerakják majd a saját madárfészküket…

Jó reggelt, vörösbegy!

 

Szerző: Gabrielle Crima

Kiadó: Scolar Kiadó (2019)

ISBN: 978-963-509-030-3

Korosztály: 1-3

 

 

 

A KIADÓ SZINOPSZISA

A természet megható és fordulatos történetei olyanok, akár a kalandos mesék.
E történet hőse két vörösbegyfióka, akik nemrég keltek ki a tojásból, és lassan felnőve sok mindent megtanulnak az erdei életről. A természet csodái – Rövid történetek A gyönyörű színvilágú, kedves rajzokkal illusztrált sorozat köteteit kivágott ablakok teszik még látványosabbá.

A sorozat másik újdonsága: Jó  reggelt, pillangó!

A legújabb interaktív babalapozókról olvashatsz még ebben a bejegyzésünkben is! További interaktív lapozókért böngészd át az interaktív, valamint a verses-mesés és fejlesztő lapozókról szóló írásunkat is! A legújabb vidám mesék és babalapozókról szóló összeállításunkat pedig ebben a bejegyzésünkben olvashatod.

Iratkozz fel YouTube-csatornánkra, ahol további gyerekkönyves belapozókat találsz!

Ha tetszett bejegyzésünk, kérjük, ne felejtsd el lájkolni Facebook-oldalunkat is, hogy ne maradj le egyetlen bejegyzésünkről sem.