Gabrielle Crima: Jó reggelt, pillangó!

Nemrég került a könyvesboltokba A természet csodái – Rövid történetek lapozócsalád, amely nemcsak szórakoztatja, hanem bájos formában be is mutatja a természet csodálatos világát a legkisebbeknek. A Jó reggelt, pillangó! egy kreatív babalapozó, amely a természet körforgásáról mesél, és gyönyörű, harmonikus színvilágával, ötletes, stancolt kivágásaival és kedves, rövid történetével bűvöli el a gyerekeket.

A természet megható és fordulatos történetei olyanok, akár a kalandos mesék.

A Jó reggelt, pillangó! története egy kicsiny, rejtőzködő petével kezdődik, ami olyan apró, mint egy gombostű feje… De a petéből egyszer csak hernyócska lesz, aki szorgalmasan rágcsálja a leveleket, hogy szépen fejlődjön és növekedjen. Amikor pedig már elég nagyra nő, belebújik egy bábpizsibe, hogy aztán egy hosszabb pihenő után gyönyörű pillangóvá változzon. Ám pillangó korában a levelek már nem ízlenek neki, inkább édes nektárokat kóstol a virágos réten. Sok mindent megtanul, és sok-sok barátja lesz, mígnem egy szép napon ő is lerak egy apró kis petécskét… Vajon mi bújik ki belőle?

 

Jó reggelt, pillangó!

Szerző: Gabrielle Crima

Illusztráció: Agnese Baruzzi

Kiadó: Scolar Kiadó (2019)

ISBN: 978-963-509-029-7

Korosztály: 1-3

 

 

A KIADÓ SZINOPSZISA

A természet megható és fordulatos történetei olyanok, akár a kalandos mesék.
E kötet hőse hernyócska, aki egy szép napon pillangóként ébred fel. Történetét olvasva mi is átélhetjük a várakozás szépségét és az átalakulás csodáját. A gyönyörű színvilágú, kedves rajzokkal illusztrált sorozat köteteit kivágott ablakok teszik még látványosabbá.

A sorozat másik újdonsága: Jó reggelt vörösbegy!

Ajánljuk továbbá a legújabb interaktív lapozókról szóló írásunkat, valamint a legjobb verses lapozókról, ujjvezetős-, ablakos- és interaktív mesekönyvekről szóló bejegyzésünket is. Érdekelhet még a legjobb unikornisos, valamint a legkedveltebb dinoszauruszos mesekönyvekről szóló írásunk is.

Iratkozz fel YouTube-csatornánkra, ahol további gyerekkönyves belapozókat találsz!

Ha tetszett bejegyzésünk, kérjük, ne felejtsd el lájkolni Facebook-oldalunkat is, hogy ne maradj le egyetlen írásunkról sem. 

Honlapunkon a sütiket alkalmazunk. Ezzel kapcsolatban Adatkezelési tájékoztatónkban olvashatsz bővebben. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató