Varázslatos egyszarvú

Nálatok is menő az unikornis? Akkor ennek a mesekönyvnek örülni fogsz! Íme a legújabb szivárványos-csillogós könyvújdonság! A Varázslatos egyszarvú egy vidám, bájos lapozó, amit a kreatív interaktív elemek tesznek igazán szórakoztatóvá. Húzd, told, forgasd, és ismerd meg az egyszarvúk varázslatos világát! Nézd meg közelebbről!

 

Varázslatos egyszarvú

 

 

Illusztrátor: Yujin Shin

Kiadó: Kolibri Gyerekkönyvkiadó (2019)

ISBN: 978-963-437-531-9

Korosztály: 1-3

 

 

A KIADÓ SZINOPSZISA

Tündérföld az egyszarvú otthona; minden napra jut egy kedves csoda. Húzd ki, forgasd, told el a kart, és kezdődik a sok kaland. 

Egyszarvú-rajongóknak ajánljuk a legjobb unikornisos mesekönyvekről, valamint az unikornisos foglalkoztatókról szóló összeállításunkat is, amiben 10+1 matricás, színezős, fejtörős stb. kötetet szedtünk csokorba! Kis hercegnőknek ajánljuk továbbá Anna Sarve: Bolondos hercegnők könyve című kötetét is.

TIPP: Böngészd át a legújabb óvodás mesekönyvekről szóló összeállításunkat ezen és ezen a linken! További interaktív belapozóért pedig látogass el erre és erre a bejegyzésre!

Iratkozz fel YouTube-csatornánkra, ahol további gyerekkönyves belapozókat találsz!

Ha tetszett bejegyzésünk, kérjük, ne felejtsd el lájkolni Facebook-oldalunkat is, hogy ne maradj le egyetlen bejegyzésünkről sem. 

Honlapunkon a sütiket alkalmazunk. Ezzel kapcsolatban Adatkezelési tájékoztatónkban olvashatsz bővebben. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató