Sam Taplin: Hova bújtál, kiskutyus?

Újabb kötettel bővült a bűbájos Kukucs-könyvek sorozat! Az interaktív, ujjvezetős lapozócsalád legújabb kötetében a katicák és a méhecskék a kiskutyus keresésére indulnak. Bekukkantanak mindenhova, de sehol sem találják! Segítesz nekik? Vezesd az ujjadat, amerre a méhecske száll, tapints meg az izgalmas mélyedéseket, nyúlj át a lyukakon a túloldalra, fedezz fel mindent, hogy mielőbb megleld a kiskutyát. A Hova bújtál, kiskutyus? a sorozattól megszokott kedves történettel, bájos illusztrációval, stancolt felületekkel, játékos megoldásokkal várja az apróságokat. Kicsikre szabva: kis méret, kézreálló forma, kellemes, puha tapintás, nyugtató, pasztelles színvilág. Ráadásul nemcsak szórakoztat,  fejleszt is! Mutatjuk a könyv belapozóját!

Hova bújtál, kiskutyus?

 

Szerző: Sam Taplin

Illusztrátor: Essi Kimpimaki

Kiadó: Teknős Könyvek (2020)

ISBN: 978-963-324-719-8

Korosztály: 1-3

 

 

A KIADÓ SZINOPSZISA

A katicák és a méhecskék sehol sem találják a kiskutyust. Kukucskálj be a szép színes oldalak mögé, és segíts nekik megkeresni! Közben talán még új barátokat is találtok…

A sorozat korábbi kötetei: Hova bújtál, kiselefánt,Hova bújtál, kisrókaHova bújtál kis unikornis?Hova bújtál, kisnyuszi?Hova bújtál, kis rénszarvas? 

További vidám babakönyvekért, és az elmúlt év legkedveltebb lapozóiért látogass el erre és erre a bejegyzésünkre. A legújabb lapozóikról itt és itt olvashatsz összefoglalót. Ajánljuk továbbá a legjobb interaktív lapozókról, és a verses- és fejlesztő lapozókról szóló bejegyzésünket is!

Iratkozz fel YouTube-csatornánkra, ahol további gyerekkönyves belapozókat találsz!

Ha tetszett bejegyzésünk, kérjük, ne felejtsd el lájkolni Facebook-oldalunkat is, hogy ne maradj le egyetlen írásunkról sem. 

Honlapunkon a sütiket alkalmazunk. Ezzel kapcsolatban Adatkezelési tájékoztatónkban olvashatsz bővebben. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató