Klasszikusok kicsiknek: Csipkerózsika (Anna Milbourne)

Csipkerózsika varázsos története ezúttal Anna Milbourne átdolgozásában bűvöli el a legkisebbeket. A Klasszikusok kicsiknek lélegzetelállító mesekönyvsorozatban a legnépszerűbb mesékkel ismerkedhetnek meg az ovisok az életkoruknak megfelelő átírásban. Nézd meg Csipkerózsika történetét közelebbről!

 

Klasszikusok kicsiknek: Csipkerózsika

 

Szerző: Anna Milbourne

Illusztrátor: Karl James Mountford

Kiadó: Central Médiacsoport (2018)

ISBN: 978-963-341-258-9

Korosztály: 2-3

 

 

A KIADÓ SZINOPSZISA

Hajtsd ki a füleket, és lesd meg a kastélyban alvó hercegnőt! Vajon sikerül a hercegnek keresztüljutni a varázserdőn, hogy ő és Csipkerózsika ráleljen a boldogságra?

A sorozat további kötetei: Hamupipőke, Piroska és a farkas, Diótörő

A legkisebbeknek ajánljuk továbbá a legjobb verses lapozókról, ujjvezetős-, ablakos- és interaktív mesekönyvekről szóló bejegyzésünket is. Ajánljuk továbbá az elalvást segítő, az óvodára felkészítő, vagy a szobatisztaságról szóló mesekönyvekről szóló írásunkat is. A foxbooks.hu-n tematikusan is rákereshetsz a gyerekkönyvekre, legyen szó az autókróldinoszauruszokról vagy akár a csillagokról.

Kövesd YouTube-csatornánkat, ahol további gyerekkönyves belapozókat találsz!

Ha tetszett bejegyzésünk, kérjük, ne felejtsd el lájkolni Facebook-oldalunkat is, hogy ne maradj le egyetlen írásunkról sem. 

Honlapunkon a sütiket alkalmazunk. Ezzel kapcsolatban Adatkezelési tájékoztatónkban olvashatsz bővebben. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató