Klasszikusok kicsiknek: Piroska és a farkas (Anna Milbourne)

A Klasszikusok kicsiknek látványos lapozósorozat nemcsak a legkisebbeket bűvöli el. A gyönyörűen illusztrált kemény lapos babakönyv kihajtható felületei felkeltik a kicsik kíváncsiságát, miközben megismerkednek a legnépszerűbb klasszikusokkal is. A sorozat eddig három kötetben érhető el (Piroska és a farkas, Csipkerózsika, Hamupipőke). A sorozatot két éves kortól ajánlják, de azért óvatosan, mert nem biztos, hogy ellenáll a mohó ujjacskáknak. Mutatjuk a Piroska és a farkas belapozóját!

 

Klasszikusok kicsiknek: Piroska és a farkas

 

Szerző, illusztrátor: Anna Milbourne

Kiadó:  Central Médiacsoport (2016)

ISBN: 978-963-341-166-7

Korosztály: 2-4

 

 

 

A KIADÓ SZINOPSZISA

Kövessétek Piroskát egyre beljebb az erdőben, és közben lapozzátok végig ezt a mesés könyvecskét. Hajtsátok ki a füleket, keressétek ti is a farkast és a nagymamát! A 2 éves kortól ajánlott könyv Piroska és a farkas klasszikus történetét mutatja be egy új és minden eddiginél látványosabb formában. A könyv betekintő-oldalain és felhajtható fülein a legkisebb meseolvasó korosztálytól a nagyobbakig, mindenki átélheti ennek a világirodalmi klasszikusnak minden izgalmát és báját – a hagyományos mesekönyvekhez képest sokkal látványosabb formában.

A sorozat további kötetei: Csipkerózsika, Hamupipőke

TIPP: Nézz bele a legkedveltebb interaktív lapozókról és újdonságokról szóló írásunkba is. Óvodás könyvpremierekről pedig ebben a cikkben írtunk.

Kövesd YouTube-csatornánkat, ahol további gyerekkönyves belapozókat találsz!

Ha tetszett bejegyzésünk, kérjük, ne felejtsd el lájkolni Facebook-oldalunkat is, hogy ne maradj le egyetlen bejegyzésünkről sem. 

Honlapunkon a sütiket alkalmazunk. Ezzel kapcsolatban Adatkezelési tájékoztatónkban olvashatsz bővebben. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató