Wéber Anikó: Marci és a kincsesláda

A Most én olvasok! sorozatban népszerű kortárs magyar szerzők olvasástanulást segítő könyvei sorakoznak fel. A kisiskolásoknak szóló minisorozatban minden szerző négy, különböző nehézségi szintű könyvet ír. A történetek összefüggnek, de a részek önállóan is olvashatók. A sorozatban Berg Judit, Finy Petra, Igaz Dóra, Gévai Csilla, Kertész Erzsi és Vadadi Adrienn mellett Wéber Anikó is képviselteti magát Marci és barátai történetével. Mutatjuk a minisorozat 2-es szintű kötetét. Íme a Marci és a kincsesláda belapozója!

 

Marci és a kincsesláda

 

Szerző: Wéber Anikó

Illusztrátor: Rátkai Kornél

Kiadó:  Pozsonyi Pagony (2018)

ISBN: 978-963-410-432-2

Korosztály: 7-10

 

 

A KIADÓ SZINOPSZISA

A Most én olvasok!-sorozat elindításával a Pagony régi vágya telje?sült: egy szisztematikusan felépített, pedagógusi szak?érte?lem??mel megtámogatott kortárs, magyar ,,olvasni tanulok”-?sorozatot építünk. A Pagony legkiválóbb szerzői négy-négy könyvet írnak, négy különböző nehézségi szinten. A történetek lazán össze?függnek egymással, de természetesen önállóan is olvashatók. Wéber Anikó meséjében Marci és Csenge megint nyomoznak: valaki összetörte az osztálytársuk, Viki zenélő kincsesládáját. Vajon ki lehetett és miért tette? Hogyan vidíthatnák fel Vikit? Tarts a legvidámabb osztállyal, és kiderül!

A sorozat részei: Marci és a legvidámabb osztály, Marci és a kincsesláda, Marci és a farsang

Nézd meg a Most én olvasok! sorozat további köteteit is! Gévai Csilla: Amíg megváltjuk a világot, Vadadi Adrienn: Matricás Laci, a híres rabló és Matricás Laci és a múzeumi rablás. A Most én olvasok! sorozatról ebben a bejegyzésünkben írtunk bővebben. Ajánljuk továbbá a legjobb iskolára felkészítő mesekönyvekről és a legjobb ABC-s könyvekről szóló írásunkat is.

Iratkozz fel YouTube-csatornánkra, ahol további gyerekkönyves belapozókat találsz!

Ha tetszett bejegyzésünk, kérjük, ne felejtsd el lájkolni Facebook-oldalunkat is, hogy ne maradj le egyetlen cikkünkről sem.