Gördülő könyvek – Tomi tűzoltóautója

Babakönyv és játék egyben? Újabb vidám színfolttal bővült az interaktív lapozók tábora az apróságok legnagyobb örömére. A Gördülő könyvekkel ugyanis nemcsak egy vidám kötet, hanem egy guruló jármű boldog tulajdonosai is lehetnek. A Tomi tűzoltóautója a menő stancolt forma mellett még négy kerékkel is büszkélkedhet! Készen állsz a bevetésre?

Gördülő könyvek – Tomi tűzoltóautója

 

Kiadó: Napraforgó Kiadó (2021)

ISBN: 978-963-483-276-8

Korosztály: 1-3

 

 

 

 

A Gördülő könyvek babakönyv és játék egyben. A kötet tűzoltóautó formájának köszönhetően a mese a könyv végén nem ér véget: a történet eljátszható és tovább folytatható – ní-nó-ní-nó – a gyerekek újabb és újabb izgalmas kalandok részesei lehetnek. Ebben a járműforma és kerekek mellett a strapabíró kivitel is segíti őket, hiszen a könyv kemény lapokkal, és a stabilitást elősegítő tépőzárral van felszerelve.

Mi kell a tűzoltáshoz? Egy piros tűzoltóautó, egy jó hangos sziréna, egy locsolótömlő, egy irtó hosszú létra na meg bátor tűzoltók! A történet főhőse, Tomi egy lelkes tűzoltó oroszlán. Tomi és társai védőruhát és sisakot viselnek. Piros tűzoltóautójukkal szirénázva indulnak a bajbajutottak segítségére. Figyeld csak! Most is épp riasztották őket! Ezúttal egy megszeppent cicust kell a fáról lementeniük a bátor legényeknek. Te is segítesz Tomiéknak, ugye? Vajon hogyan oldják meg az állati tűzoltók a vészhelyzetet?

A Tomi tűzoltóautója egy rövid, vidám történettel, bájos rajzokkal és kedves karakterekkel várja a kicsiket. Az oroszlán tűzoltófit lajhár és zebra kollégák is segítik a mentésben, és a pórul járt cicus mellett további sláger kedvencek – teknős és panda – is szerepelnek a könyvben. Mennyi kaland várhat még rájuk! Ismerkedj meg a Gördülő könyvek – Tomi tűzoltóautója kötettel! 

A KIADÓ SZINOPSZISA

A Gördülő könyveket bárhova elguríthatjuk, hiszen valóban kerekeken mozognak! A kedves történetek pedig a tűzoltók vagy a gazdák világába enged egy kis betekintést a gyerekeknek. 

A Gördülő könyvek-sorozat újdonsága még: Tibi traktora

Az interaktív újdonságok közül ajánljuk még: Kirakósok kicsiknek – Tanya, Mozgó könyvek – Kedvencek

Érdekelhet még: Susanne Gernhauser: Az én nagy képes szótáram – Járművek, Susanne Gernhauser: Mit csinálnak a járművek?Jordi Busquets: Járművek (Ide nézz!)Első táskakönyvem – Járművek Kathryn Selbert: A rendőrautó (Mókás hangok)

Böngészd át a járműves mesekönyvekről szóló írásukat is!

Ha tetszett a bejegyzésünk, oszd meg másokkal is! Kérjük, ne felejtsd el lájkolni a Facebook-oldalunkat is, hogy minden írásunkról értesülj!

Iratkozz fel YouTube-csatornánkra, ahol számos gyerekkönyves belapozót találsz!