Mozgó könyvek – Kedvencek

A Mozgó könyvek interaktív babalapozók különleges élményekkel várják a gyerekeket. Kedvenceik ugyanis a látványos pop-up megoldásnak köszönhetően lapozáskor megmozdulnak és kiemelkednek a kezükben. A Mozgó könyvek-sorozat újdonság a könyvesboltokban, és már két bájos kötetben (Tanya és Kedvencek) is elérheted. Kedvcsinálónak fedezd fel a Kedvenceket!

Mozgó könyvek – Kedvencek

 

Kiadó: Napraforgó Kiadó (2021)

ISBN: 978-963-483-273-7

Korosztály: 1-3

 

 

 

 

Wo-ho-how! – ámuldozott a kislányom csillogó szemekkel, amikor először fellapozta a Kedvencek című babakönyvet. Csodálkozó öröme nem volt alaptalan, hiszen az első oldalon mindjárt az egyik favoritja, egy mopsz emelkedett ki belőle. Ráadásul a farkát is mozgathatja, fel-le! Mohó kíváncsisággal, na meg értő szemlélődéssel lapozta tovább a könyvet – vajon milyen csodák bújtak meg még benne?

A Mozgó könyvek lapozócsalád nem bízza a sikert a véletlenre, minden adott benne a kicsik szórakoztató felfedezésére. A Kedvencek a látványos kreatív megoldások, a vidám színek és bűbáj karakterek mellett strapabíró kivitelével is hozzájárul az önfeledt felfedezés öröméhez. Mutatjuk közelebbről is!

A KIADÓ SZINOPSZISA

Hihetetlen kaland várja a kicsiket a Mozgó könyvekben! Minden egyes lapozással újabb és újabb kedves állat emelkedik ki a lapok közül, amely garantáltan mosolyt csal a kicsik arcára!

A Mozgó könyvek-sorozat újdonsága még: Tanya

TIPP: Kirakósok kicsiknek – Tanya

További apróságoknak szóló könyvösszeállításokat találsz ebben és ebben a bejegyzésünkben! Kihajtható füles, és ujjvezetős babakönyvekért érdemes átnézned az interaktív lapozókról és a legjobb verses lapozókról szóló összeállításunkat is. 

Érdekelhet még a Joshua George: Jó éjt, maci! valamint Katja Reider: Megvigasztallak, kismedvém! és a Szeretlek, kisegérkém! című mesekönyvek is!

Ha tetszett a bejegyzésünk, oszd meg másokkal is! Kérjük, ne felejtsd el lájkolni a Facebook-oldalunkat is, hogy minden írásunkról értesülj!

Iratkozz fel YouTube-csatornánkra, ahol számos gyerekkönyves belapozót találsz!