A tökéletes karácsonyfa

Téli történetek - simogasd meg!

Mindent a szemnek, még többet a kéznek! A könyvesboltokban számos színes-vidám interaktív könyvvel találkozhatnak a legkisebbek. A kemény lapos babakönyvek között találhatunk ablakos-kihajtogatós, ujjvezetős, hangkiadós és tapintós-simogatós kiadványokat is. A népszerű simizős könyvek táborát gazdagítja a bűbájos Téli történetek-sorozat is, amely most az ünnepekre is ráhangolhatja a kicsiket. Íme A tökéletes karácsonyfa – ismerkedj meg vele!

A tökéletes karácsonyfa

 

Szerző: Duck Egg Blue

Kiadó: Napraforgó Kiadó (2021)

ISBN: 978-963-445-963-7

Korosztály: 1-4

 

 

Az interaktív babakönyvek a kicsik fejlesztésére fókuszálnak és játékos módon ösztönzik őket a felfedezésre. A Téli történetek-sorozat a tapintás élményével teszik még valóságosabbá mindezt. Simogasd meg a borítóját!

 A tökéletes karácsonyfa egy kedves erdei történettel, vidám rajzokkal és bájos karakterekkel várja apró olvasót. A mesében Róka, Nyuszi és Mókus karácsonyi fadíszeket készítenek, de rájönnek, hogy valami hiányzik, hogy az ünnep teljes legyen. Útnak erednek hát, hogy megtalálják a legtökéletesebb karácsonyfát az erdőben. Hm, de vajon mitől tökéletes egy fa? Talán mert az a legdúsabb, vagy a legnagyobb erdő szerte? Rókáék találnak is egy remek példányt, de talán kicsit túlvállalták magukat vele, és a hazafele úton nem várt nehézségekbe ütköznek. Nehéz is, hosszú is, terebélyes is… még az odújuk ajtaján sem fér egykönnyen be! Bizony, ez a hercehurca a fát is megviselte! Oh, hiszen már nem is látszik olyan tökéletesnek… Vagy mégis?!

A tökéletes karácsonyfa egy vidám, téli lapozókönyv, ami az ünnepek alatt biztosan az apróságok sokat forgatott kedvence lesz.

A KIADÓ SZINOPSZISA

A Téli történetek sorozat a téli csodákat hozza el a gyerekeknek: szervezhetnek bulit a hóemberrel, eltölthetnek egy napot a kis rénszarvassal vagy a Mikulással, vagy kiválaszthatják a tökéletes karácsonyfát. Ráadásul az új kiadásban, a címlapon meg simogathatják a főszereplőket, így lesz teljes az élmény.

A sorozat további részei: Téli történetek – Simogasd meg! – A kicsi rénszarvas választása, A Mikulás nagy napja, A hóember ünnepe

 

További apróságoknak szóló könyvösszeállításokat találsz ebben és ebben a bejegyzésünkben! Kihajtható füles, és ujjvezetős babakönyvekért érdemes átnézned az interaktív lapozókról és a legjobb verses lapozókról szóló összeállításunkat is.

TIPP: Télapós és karácsonyi könyveket találsz ebben az összeállításunkban is!

Ha tetszett a bejegyzésünk, oszd meg másokkal is! Kérjük, ne felejtsd el lájkolni a Facebook-oldalunkat is, hogy minden írásunkról értesülj!

Iratkozz fel YouTube-csatornánkra, ahol számos gyerekkönyves belapozót találsz!