Gévai Csilla: Amíg megváltjuk a világot

A Most én olvasok! egyik szerzőnője Gévai Csilla, aki a már jól ismert Panni és Doma történeteit írta tovább ebben a sorozatban is. Legújabb, egyben a sorozat negyedik, befejező kötete az Amíg megváltjuk a világot címet kapta és az olvasástanulás mellett a gyerekek környezettudatosságának kialakítását is célul tűzte ki. A mesekönyvről bővebben ebben a cikkben olvashatsz, ha pedig szeretnél belenézni, nézd meg az alábbi belapozónkat!

 

Amíg megváltjuk a világot

 

Szerző: Gévai Csilla

Illusztrátor: Baranyai B. András

Kiadó: Pozsonyi Pagony (2018)

ISBN: 978-963-410-360-8

Korosztály: 6-9

 

 

A KIADÓ SZINOPSZISA

A Most én olvasok!-sorozat elindításával a Pagony régi vágya teljesült: egy szisztematikusan felépített, pedagógusi szakértelemmel megtámogatott kortárs, magyar “olvasni tanulok”-sorozatot építünk. A Pagony legkiválóbb szerzői írnak a sorozatban: Berg Judit és Finy Petra után most Gévai Csilla folytatja az Amíg utazunkban már megismert és megszeretett gyerekek, Panni és Doma történeteit, négy különböző nehézségi szinten. A negyedik kötetben tarts Domával az iskolába, ahol éppen környezetvédelmi hetet tartanak! Bali bácsi lelkesítő előadásából sok mindent megtudhatsz arról, mit tehetsz a Földért és az emberiségért. Domát és barátját, Álmost is magával ragadja a lelkesedés, ezért megalapítják a Zöldszívűek Társaságát. Tökéletes könyv minden környezetvédő szuperhősnek!

A Most én olvasok! sorozat bekerült a legjobb kisiskolásoknak szóló top 10-be, kattints ide, is megtudhatod, mit írtunk róla, és melyik könyvek kerültek még ide. A Most én olvasok! sorozatról bővebben ebben a bejegyzésünkben írtunk.

Iratkozz fel YouTube-csatornánkra, ahol további gyerekkönyves belapozókat találsz!

Ha tetszett bejegyzésünk, kérjük, ne felejtsd el lájkolni Facebook-oldalunkat is, hogy ne maradj le egyetlen bejegyzésünkről sem. 

Honlapunkon a sütiket alkalmazunk. Ezzel kapcsolatban Adatkezelési tájékoztatónkban olvashatsz bővebben. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató