Tony Wolf: Mesél az erdő a kis dinoszauruszról

Tony Wolf népszerű klasszikusa az utolsó részéhez érkezett. A Mesél az erdő a kis dinoszauruszról most jelent meg először magyar kiadásban, és a sorozattól megszokott kedves és tanulságos történetekkel, és varázsos rajzokkal várja a gyerekeket. A sorozatról írt összefoglalónkat erre a bejegyzésünkre kattintva tudod elolvasni, itt pedig megnézheted a bűbájos mesekötet belapozóját!

 

Mesél az erdő a kis dinoszauruszról

 

Szerző, illusztrátor: Tony Wolf

Kiadó: Manó Könyvek (2019)

ISBN: 978-963-403-189-5

Korosztály: 3-6

 

 

 

A KIADÓ SZINOPSZISA

A sorozat utolsó kötetében ismét találkozhatunk régi ismerőseinkkel, a törpékkel és az erdei állatokkal, akik ezúttal is rengeteg izgalmas kalandot élnek át. Új barátot is szereznek: ő Dinó, a kis dinoszaurusz, akit egy tündér varázsol közéjük…

Nézd meg a sorozat további részeinek a belapozóját is!  Mesél az erdő az állatokról, Mesél az erdő a törpékről, Mesél az erdő az óriásokról, Mesél az erdő a tündérekrőlMesél az erdő a manókról, Mesél az erdő a sárkányokról. Mesél az erdő a varázslókról

A Mesél az erdő sorozat belekerült a Foxbooks legkedveltebb óvodás mesekönyvek válogatásába, kattints és megtudod, melyik mesekönyvek kerültek még a toplistába!

 Iratkozz fel YouTube-csatornánkra, ahol további gyerekkönyves belapozókat találsz!

Ha tetszett bejegyzésünk, kérjük, ne felejtsd el lájkolni Facebook-oldalunkat is, hogy ne maradj le egyetlen írásunkról sem.