Tony Wolf: Mesél az erdő a törpékről

Tony Wolf kultikus meséi a nyolcvanas években látta meg először a napvilágot, és egy csapásra meghódította a gyerekszíveket. Hosszú várakozás után ismét elérhető a könyvesboltokban a legendás mesesorozat, a szerző eredeti rajzaival. A Mesél az erdő a törpékről a sorozat második része – belelapoztunk, mutatjuk!

 

Mesél az erdő a törpékről

 

Szerző, illusztrátor: Tony Wolf

Kiadó: Manó Könyvek (2018)

ISBN: 978-963-403-455-1

Korosztály: 3-6

 

 

 

A népszerű sorozatról és a Mesél az erdő a törpékről bővebb ajánlót ebben a bejegyzésünkben olvashatsz.

A KIADÓ SZINOPSZISA

A népszerű sorozat második részében folytatódnak az erdő lakóinak kalandjai. Az árvíz elől menekülő kis állatokat a törpék fogadják be az erdő felső részén elterülő birodalmukba. Az okos, szorgalmas és kedves törpék életébe vidámság költözik, az állatok pedig nem győznek ámulni vendéglátóik zseniális találmányain! A rozoga létra helyett liftet szerelnek a magas fa mellé, a békának pedig hőlégballont készítenek, hogy kipróbálhassa, milyen a repülés. A mókus úgy dönt, hogy köszönetképpen szobrot kell emelniük a törpéknek. Tony Wolf örökzöld mesegyűjteményében elragadó, vidám illusztrációk kísérik a történeteket!

Nézd meg a sorozat további részeinek a belapozóját is! Mesél az erdő az állatokról, Mesél az erdő az óriásokról, Mesél az erdő a tündérekrőlMesél az erdő a manókról, Mesél az erdő a sárkányokról. 

A Mesél az erdő sorozat belekerült a Foxbooks legkedveltebb óvodás mesekönyvek válogatásába. Ajánlónkból megtudhatod, hogy miért és hogy, melyik könyvek kerültek még a toplistába!

Kövesd YouTube-csatornánkat, ahol további gyerekkönyves belapozókat találsz!

Ha tetszett bejegyzésünk, kérjük, ne felejtsd el lájkolni Facebook-oldalunkat is, hogy ne maradj le egyetlen bejegyzésünkről sem. 

Honlapunkon a sütiket alkalmazunk. Ezzel kapcsolatban Adatkezelési tájékoztatónkban olvashatsz bővebben. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató