Tony Wolf: Mesél az erdő az óriásokról

Tony Wolf örökzöld mesesorozatát új, kicsit átdolgozott kiadásban, de a szerző eredeti, zseniális rajzaival tarthatjuk a kezükben. A Mesél az erdő az óriásokról a sorozat harmadik része, amelyben újabb jövevényekkel, az óriásokkal, és a fájós fogú Rőtszakállal ismerkedhetnek meg a gyerekek. Belelapoztunk gyerekkorunk kedvenc mesekönyvébe, mutatjuk!

 

Mesél az erdő az óriásokról

 

Szerző, illusztrátor: Tony Wolf

Kiadó: Manó Könyvek

ISBN: 978-963-403-492-6

Korosztály: 3-6

 

 

 

Ha szeretnél többet megtudni a Mesél az erdő az óriások epizódról, olvasd el a sorozatról írt összefoglalónkat!  

A KIADÓ SZINOPSZISA

A törpék az egyik napsütéses reggelen furcsa dübörgésre ébrednek. A hangok egy világjáró óriás közeledő lépteit jelzik, aki azért látogat el a törpék falujába, mert kínzó fogfájás gyötri, és reméli, hogy itt talál valakit, aki segíteni tud rajta. A Fogdoktor gondos munkájának hála, Rőtszakáll megszabadul a fogfájástól, és szeretné meghálálni a törpék gondoskodását. Közösen elhatározzák, hogy egy nagy gátat építenek, hogy eláraszthassák a földeket vízzel, és rizstermesztésbe kezdhessenek. Az óriás beköltözik egy közeli barlangba, de a varázslótörpe észreveszi, hogy Rőtszakáll szomorú. Kinyitja a Törpék Nagykönyvét, hátha talál valami hasznos tanácsot, ám egy hatalmas titokra bukkan a megsárgult lapok között… A közkedvelt sorozat harmadik része újabb izgalmas fordulatokat tartogat!

Nézd meg a sorozat további részeinek a belapozóját is! Mesél az erdő az állatokról, Mesél az erdő a törpékről, Mesél az erdő a tündérekrőlMesél az erdő a manókról, Mesél az erdő a sárkányokról. 

A Mesél az erdő sorozat belekerült a Foxbooks legkedveltebb óvodás mesekönyvek válogatásába, kattints és megtudod, melyik mesekönyvek kerültek még a toplistába!

Iratkozz fel YouTube-csatornánkra, ahol további gyerekkönyves belapozókat találsz!

Ha tetszett bejegyzésünk, kérjük, ne felejtsd el lájkolni Facebook-oldalunkat is, hogy ne maradj le egyetlen bejegyzésünkről sem. 

Honlapunkon a sütiket alkalmazunk. Ezzel kapcsolatban Adatkezelési tájékoztatónkban olvashatsz bővebben. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató