Tony Wolf: Mesél az erdő az állatokról

Tony Wolf kultikus mesesorozata újra elérhető a könyvesboltokban. Az elbűvölő mesesorozat a nyolcvanas években látta meg a napvilágot, amit most a kicsit átfésülve és leporolva, de az eredeti lélegzetelállító illusztrációkkal élvezhetnek újra a gyerekek. A Mesél az erdő az állatokról a sorozat legelső része, nézd meg te is a belapozóját!

 

Mesél az erdő az állatokról

 

Szerző, illusztrátor: Tony Wolf

Kiadó: Manó Könyvek (2018)

ISBN: 978-963-403-399-8

Korosztály: 3-6

 

 

 

A Mesél az erdő az állatokról és a sorozat további részeiről ebben a bejegyzésünkben írtunk bővebben.

A KIADÓ SZINOPSZISA

Gyerekkorunk kedvenc történeteit vehetjük újra kézbe – hiszen ki ne szerette volna hallgatni, miről is Mesél az erdő -, a szerző eredeti illusztrációival. A sorozat első kötetében az ott élő állatokról: az egérlányok, a sünik, az őzek, a békák, a pelék és Józsi, a holló kalandjairól olvashatunk. Megtudhatjuk, hogyan válhat egy fapapucs remek hajóvá, mi mindenre jó a borsóhüvely, és bekukkanthatunk egy feketerigó-esküvőre is! Tony Wolf bájos mesegyűjteménye és rajzai az erdő lakóinak mindennapjairól a mai óvodásokat is elvarázsolják.

Nézd meg a sorozat további részeinek a belapozóját is! Mesél az erdő a törpékről, Mesél az erdő az óriásokról, Mesél az erdő a tündérekrőlMesél az erdő a manókról, Mesél az erdő a sárkányokról. 

A Mesél az erdő sorozat belekerült a Foxbooks legkedveltebb óvodás mesekönyvek válogatásába. Olvasd el mit írtunk róla és melyik könyvek kerültek még a toplistába!

Kövesd YouTube-csatornánkat, ahol további gyerekkönyves belapozókat találsz!

Ha tetszett bejegyzésünk, kérjük, ne felejtsd el lájkolni Facebook-oldalunkat is, hogy ne maradj le egyetlen bejegyzésünkről sem.