Tony Wolf: Mesél az erdő a tündérekről

Mesél az erdő a tündérekről

Tony Wolf klasszikus mesesorozata újra kapható a könyvesboltokban. A bűbájos sorozat először a nyolcvanas években jelent meg, a 2018-as kiadásra kicsit átfésülték és leporolták, de minden más változatlan maradt. A köteteket az eredeti illusztrációkkal élvezhetjük. A Mesél az erdő a tündérekről a sorozat negyedik része – gyönyörű, mutatjuk!

 

 

Szerző, illusztrátor: Tony Wolf

Kiadó: Manó Könyvek

ISBN: 978-963-403-524-4

Korosztály: 3-6

 

 

 

Ha szeretnél többet megtudni a Mesél az erdő mesékről, olvasd el a sorozatról írt összefoglalónkat!

A KIADÓ SZINOPSZISA

Az erdő minden lakója izgatottan várja a hat tündért, akik a törpék falujában fognak vakációzni. A fura járgányokon érkező hölgyek varázslatos meglepetéseket tartogatnak vendéglátóik számára. Alma, a torkos tündér fagylaltból és egyéb nyalánkságokból készít egy miniatűr falut. Csalán, a szúrós természetű tündér varázstükre mindent megdupláz, amit elé tartanak, Berkenye, a legöregebb tündér pedig egy égbe nyúló létrát varázsol, mert a törpék vágya, hogy eljuthassanak a Holdra. Hogy végül eljutnak-e oda, kiderül Tony Wolf népszerű sorozatának negyedik részéből.

Nézd meg a sorozat további részeinek a belapozóját is! Mesél az erdő az állatokról, Mesél az erdő a törpékről, Mesél az erdő az óriásokról, Mesél az erdő a manókról, Mesél az erdő a sárkányokról. 

A Mesél az erdő sorozat belekerült a Foxbooks legkedveltebb óvodás mesekönyvek válogatásába, kattints és megtudod, melyik mesekönyvek kerültek még a toplistába! Ha a mesebeli lények a slágerek, ajánljuk a Két kis dinóról vagy a Kiskoboldról szóló írásunkat is. A legkedveltebb ovisoknak szóló mesesorozatokért pedig klikkel erre és erre az összefoglalónkra.

Kövesd YouTube-csatornánkat, ahol további gyerekkönyves belapozókat találsz!

Ha tetszett bejegyzésünk, kérjük, ne felejtsd el lájkolni Facebook-oldalunkat is, hogy ne maradj le egyetlen bejegyzésünkről sem.