Tony Wolf: Mesél az erdő a manókról

Tony Wolf kultikus mesesorozata újra elérhető a könyvesboltokban. A bűbájos sorozat először a nyolcvanas években jelent meg, és egy csapásra meghódította a gyerekszíveket. A 2018-as kiadást Tony Wolf eredeti illusztrációival élvezhetjük. A Mesél az erdő a manókról a sorozat ötödik része – belelapoztunk, mutatjuk!

 

Mesél az erdő a manókról

 

Szerző, illusztrátor: Tony Wolf

Kiadó: Manó Könyvek (2018)

ISBN: 978-963-403-571-8

Korosztály: 4+

 

 

 

Ha szeretnél többet megtudni Tony Wolf klasszikusáról, és a Mesél az erdő a manókról, kattints ide a részletekért.

A KIADÓ SZINOPSZISA

A népszerű sorozat legújabb részében az erdő lakói összebarátkoznak a manókkal, akik végre előbújhatnak a fatörzsből, ahova eddig be voltak zárva. Sok móka és nevetés vár a törpékre, hiszen újdonsült barátaik mindig valami turpisságon törik a fejüket. Az elragadó, vidám illusztrációk remekül kiegészítik a kedves történeteket.

Nézd meg a sorozat további részeinek a belapozóját is! Mesél az erdő az állatokról, Mesél az erdő a törpékről, Mesél az erdő az óriásokról, Mesél az erdő a tündérekről, Mesél az erdő a sárkányokról. 

A Mesél az erdő sorozat a belekerült a Foxbooks legkedveltebb óvodás mesekönyvek válogatásába is. Olvasd el, melyik könyvek kerültek még a toplistába! Óvodásoknak ajánljuk még a legjobb magyar ovis mesesorozatokról szóló írásunkat is. Kisiskolások pedig ebben az írásunkban válogathatnak a legnépszerűbb mesekönyvek között.

Kövesd YouTube-csatornánkat, ahol további gyerekkönyves belapozókat találsz!

Ha tetszett bejegyzésünk, kérjük, ne felejtsd el lájkolni Facebook-oldalunkat is, hogy ne maradj le egyetlen bejegyzésünkről sem.