Kathryn Selbert: A repülő (Mókás hangok)

A Mókás hangok-sorozat babalapozói nem egyszerűen csak színes, mókás mesekönyvek. Itt ugyanis a kedves történeteket különböző hangokkal tehetjük még élvezetesebbé a kicsiknek (vagy ők nekünk). A repülő részben egy mosolygós utasszállító viszi a nyaralókat – zsiráf, oroszlán, nyuszi, elefánt – a Napfény szigetre. Nagyon kedves és szerethető lapozókönyv, aminek itt megnézheted a belapozóját, vagy a sorozatról bővebben is olvashatsz ebben a bejegyzésben.

 

Mókás hangok – A repülő

 

Illusztrátor: Kathryn Selbert

Kiadó: Napraforgó Kiadó (2019)

ISBN: 978-963-483-047-4

Korosztály: 1-3

 

 

 

A KIADÓ SZINOPSZISA

Új kalandra hívjuk a kicsiket! A Mókás hangokkal egy-egy népszerű jármű életébe pillanthatnak be: elkísérhetik kedvencüket a napi feladataik elvégzése közben, és a hangmodul segítségével ők maguk is részesévé válhatnak az élménynek, hiszen akkor szólaltatják meg őket, amikor csak akarják.

A sorozat további kötetei: A rendőrautó, A tűzoltóautó, A vonat

Ajánljuk továbbá a legjobb interaktív és verses-mesés babakönyvekről szóló írásunkat. Interaktív lapozókról ebben a bejegyzésükben is olvashatsz. Érdekelhet még a Nézd meg! ablakos könyvsorozat is, óvodásoknak pedig ezeket a köteteket ajánljuk.

Iratkozz fel YouTube-csatornánkra, ahol további gyerekkönyves belapozókat találsz!

Ha tetszett bejegyzésünk, kérjük, ne felejtsd el lájkolni Facebook-oldalunkat is, hogy ne maradj le egyetlen bejegyzésünkről sem. 

Honlapunkon a sütiket alkalmazunk. Ezzel kapcsolatban Adatkezelési tájékoztatónkban olvashatsz bővebben. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató