Kathryn Selbert: A rendőrautó (Mókás hangok)

A Mókás hangok babalapozókban a kedves történeteket különböző hangokkal tehetjük igazán szórakoztatóvá a gyerekeknek. A rendőrautó részben Zsuzsi barit kell az ügyes rendőrautónak felkutatnia. Vajon sikerrel jár? Kedves, vidám és színpompás lapozó a legkisebbeknek. A sorozatról ebben a bejegyzésünkben olvashatsz bővebben, itt pedig megnézheted a könyv belapozóját! 

 

Mókás hangok – A rendőrautó

 

Illusztrátor: Kathryn Selbert

Kiadó: Napraforgó Kiadó (2019)

ISBN: 978-963-483-048-1

Korosztály: 1-3

 

 

 

A KIADÓ SZINOPSZISA

Új kalandra hívjuk a kicsiket! A Mókás hangokkal egy-egy népszerű jármű életébe pillanthatnak be: elkísérhetik kedvencüket a napi feladataik elvégzése közben, és a hangmodul segítségével ők maguk is részesévé válhatnak az élménynek, hiszen akkor szólaltatják meg őket, amikor csak akarják.

Ajánljuk továbbá a legjobb interaktív és verses-mesés lapozókról és ujjvezetős babakönyvekről szóló írásunkat, valamint a népszerű illusztrátor, Axel Scheffler lapozós mesekönyveit.

A sorozat további kötetei: A vonat, A tűzoltóautó, A repülő

Iratkozz fel YouTube-csatornánkra, ahol további gyerekkönyves belapozókat találsz!

Ha tetszett bejegyzésünk, kérjük, ne felejtsd el lájkolni Facebook-oldalunkat is, hogy ne maradj le egyetlen bejegyzésünkről sem. 

Honlapunkon a sütiket alkalmazunk. Ezzel kapcsolatban Adatkezelési tájékoztatónkban olvashatsz bővebben. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató