Stiglincz Milán: Mazsi, a kócos tündér

Stiglincz Mián elbűvölő mesekönyve egy csibész, kócos manó és egy kislány, Nati kalandjairól szól. Az illusztráció Kismarty-Lechner Zita munkája, a vidám mesekönyvet óvodás kortól ajánljuk. Csupa huncutság, csupa humor és csupa szeretet – mutatjuk a belapozót!

 

Mazsi, a kócos tündér

 

Szerző: Stiglincz Milán

Illusztrátor: Kismarty-Lechner Zita

Kiadó:  Pozsonyi Pagony (2018)

ISBN: 978-963-410-402-5

Korosztály: 4-8

 

 

A KIADÓ SZINOPSZISA

Natinak nagyon jó. Az óvodában aranyosak az óvó nénik, van legjobb barátja, anya és apa is szereti, bolondoznak vele, a kedvencét fôzik vacsorára. Mégis magányos. Egészen addig, míg apa meséjébôl életre nem kel Mazsi, a kócos tündér, és fel nem rázza az unalmas hétköznapokat. Mazsi követelôzik, hangos, harap és malacul eszik, és a sok galibát mind Natinak kell elsimítania. De ha Nati egyedül van, nincs kivel játszani vagy beszélgetni, akkor mindig mellette van Mazsi. Ha valaki kétkedik benne, hogy miért jó a nagyobb gyereknek egy szeleburdi kistestvér, csak olvassa el Nati és Mazsi történetét, és máris tudni fogja a választ!

További óvodásoknak szóló mesekönyvekért olvasd el a legjobb ovis mesekönyvsorozatokról, vagy a legnépszerűbb mesekönyvekről szóló írásunkat is. Ajánljuk továbbá Tony Wolf örökzöld Mesél az erdő-sorozatát is! Érdekelhet még: Harcos Bálint: A boszorkánycica valamint a Petya és Tulipán, Varró Dániel: A szomjas troll, Kiss Judit Ágnes: Babaróka kertje, vagy Berg Judit: Nádtengeri rejtélyek című könyvek belapozója is!

Iratkozz fel YouTube-csatornánkra, ahol további gyerekkönyves belapozókat találsz!

Ha tetszett bejegyzésünk, kérjük, ne felejtsd el lájkolni Facebook-oldalunkat is, hogy ne maradj le egyetlen bejegyzésünkről sem.