cityxguide tulsa backpage duluth ga independent massage inland empire shemele san jose listcrawler in cincinnati

Harcos Bálint: A boszorkánycica

Harcos Bálint boszorkányos verses meséjében Pindúr, a szegény kóbor cica állásinterjúra megy egy helyi boszorkához. A nagyon kedves történetből kiderül, hogyan sikerül Pindurnak a megmérettetésen helytállnia. Kedvcsinálóként mi is belelapoztunk: nézd meg te is milyen egy modern boszorkány, akarom mondani öreg hölgy Rémkastélya (a tölgyfától jobbra)!

Csiribú-csiribá! Mesénk utnak indul.
Főhőse egy cica, kinek neve: Pindur.

A boszorkánycica

 

Szerző: Harcos Bálint

Illusztrátor: Bognár Éva Katinka

Kiadó: Pozsonyi Pagony (2018)

ISBN: 978-963-410-323-3

Korosztály: 3+

 

 

A KIADÓ SZINOPSZISA

Harcos Bálint új, verses meséjében Pindur, az elkergetett cica elindul, hogy gazdát találjon magának – Banyaguff, a vén boszorkány pedig épp cicasegédet keres. A kicsi, de vagány Pindur mellett két másik macska, Masni és Csimbók is megpróbálnak a banya kegyeibe férkőzni, és beleadnak mindent, hogy kiállják a három próbát… Bravúros verselésű, ellenállhatatlan történet, Bognár Éva Katinka boszorkányosan szép rajzaival!

Ajánljuk továbbá Harcos Bálint Petya és Tulipán meseregényét is, amiről ide kattintva olvashatsz ismertetőt. Harcos Bálint Csupaszín oroszlánja bekerült a Foxbooks legjobb verses lapozóiba. Ide kattintva, elolvashatod, miért. A Szofi-sorozatról pedig ebben a toplistás írásunkban olvashatsz bővebben, vagy megnézheted a Szofi átváltozik belapozóját is, ha átjössz erre a linkre.

Ha tetszett a bejegyzés, kérjük, ne felejtsd el lájkolni Facebook-oldalunkat is, hogy ne maradj le a legújabb toplistás gyerekkönyvekről!