Heti TOP: játék dán módra és interaktív babalapozók

Ezen a héten három babalapozós könyvújdonságot is bemutattunk a legkisebbeknek. A Bújócska, az Ide nézz! és a Mókás hangok-sorozatok egyszerre több kötettel is debütáltak a könyvesboltokban, ami közös bennük, hogy mindegyikük színes, vidám, nagyon ötletes és interaktív babalapozók.

A szülőknek is készültünk olvasnivalóval. A Játék dán módra című kötetből azt tudhatjuk meg, hogy hogyan nevelhetünk kiegyensúlyozott, érzelmileg rugalmas gyereket a szabad játék segítségével. Nálatok mennyi idő jut a játékra?

Ezeken kívül bemutattunk egy nagyon tartalmas és impozáns ismeretterjesztő albumot, amelyben elképesztő legek, na meg Julio Antonio Blasco varázslatos illusztráció ejthetik ámulatba a gyerekeket. Az állatvilág utazói nemrég került a könyvesboltokba, és mi azonnal beleszerettünk.

A tavasz erre a hétre is tartogatott izgalmas újdonságokat. Korábbi cikkeink (1. rész – legkisebbek, 2. rész – kisiskolások és a 3. rész) után tovább folytattuk a várható könyvmegjelenések bemutatását.

Iratkozz fel YouTube-csatornánkra, ahol további gyerekkönyves belapozókat találsz!

Ha tetszett bejegyzésünk, kérjük, ne felejtsd el lájkolni Facebook-oldalunkat is, hogy ne maradj le egyetlen bejegyzésünkről sem. 

Honlapunkon a sütiket alkalmazunk. Ezzel kapcsolatban Adatkezelési tájékoztatónkban olvashatsz bővebben. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató