Igaz Dóra: Az erdei iskola

A Most én olvasok! sorozatban népszerű kortárs magyar szerzők olvasástanulást segítő mesekönyvei jelennek meg. Minden szerző négy, különböző nehézségi szintű könyvet ír minisorozatában, ahol a történetek összefüggnek, de a részek önállóan is olvashatók. A kezdeményezéshez Igaz Dóra egy vidám kisiskolás osztály, az első (majd második) bések történeteivel csatlakozott. A sorozat negyedik nehézségi szintű részében a már második bések egy erdei iskolába látogatnak. Mutatjuk a kötet belapozóját!

 

Az erdei iskola

 

Szerző: Igaz Dóra

Illusztrátor: Horváth Ildi

Kiadó:  Pozsonyi Pagony (2018)

ISBN: 978-963-410-359-2

Korosztály: 7-10

 

 

A KIADÓ SZINOPSZISA

A Most én olvasok!-sorozat elindításával a Pagony régi vágya teljesült: egy szisztematikusan felépített, pedagógusi szakértelemmel megtámogatott kortárs, magyar “olvasni tanulok”- sorozatot építünk. A Pagony legkiválóbb szerzői négy-négy könyvet írnak, négy különböző nehézségi szinten. A történetek lazán összefüggnek egymással, de önállóan is olvashatók. Berg Judit, Finy Petra és Gévai Csilla után most Igaz Dóra folytatja a sort Pali történeteivel. A második bésekre izgalmas kaland vár: egy egész hétre erdei iskolába utaznak! Sok érdekességet fognak látni, és jókat tudnak majd játszani is. Csakhogy Pali még sosem aludt el a szülei nélkül… Egy barát és egy mese szerencsére sok mindent megold! Irány az erdei iskola, kalandra fel!

A sorozat további kötetei: Az első bé hörcsöge, Ültetés az első bében, Az elveszett távirányító

Nézd meg a Most én olvasok! sorozat további köteteit is! Wéber Anikó: Marci és a kincsesláda, Gévai Csilla: Amíg megváltjuk a világot, Vadadi Adrienn: Matricás Laci, a híres rabló és Matricás Laci és a múzeumi rablás. A Most én olvasok! sorozatról ebben a bejegyzésünkben írtunk bővebben. Ajánljuk továbbá a legjobb iskolára felkészítő mesekönyvekről és a legjobb ABC-s könyvekről szóló írásunkat is.

Iratkozz fel YouTube-csatornánkra, ahol további gyerekkönyves belapozókat találsz!

Ha tetszett bejegyzésünk, kérjük, ne felejtsd el lájkolni Facebook-oldalunkat is, hogy ne maradj le egyetlen cikkünkről sem. 

Honlapunkon a sütiket alkalmazunk. Ezzel kapcsolatban Adatkezelési tájékoztatónkban olvashatsz bővebben. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató