Játék és mese egyben: megérkeztek a legújabb mágneses mesekönyvek!

Mágneskönyv - Hercegnők és Járművek

A mágneses mesekönyvek fogalma nem újszerű a gyerekek körében, ilyen újdonságokkal mégis ritkán találkozhattunk az elmúlt években. Ezt a hiányt pótolja a színes, interaktív Mágneskönyv-sorozat, amely nemrég fiús (Járművek) és kislányos (Hercegnők) tematikában is megjelent.

Alkoss minél több vidám mesét!

A sorozatban a mágneses figurák segítségével a gyerekek számtalan kedves mesét találhatnak ki, csak a képzeletükön múlik, hogy milyen történetbe helyezik el kedvenceiket. A Mágneskönyvekben rövid, iránymutató szövegek is segítik a gyerekeket, hogy megtalálják a figurák helyét, de – határ a csillagos ég! – a mesék kimenetelének csak a fantáziájuk szabhat határt. A megannyi színes történet, mesebeli helyszín és kellék csakis rájuk vár!

Játék és mese 16 mágnessel

A kötetek sajátossága, hogy 16 darab – több helyszínre is felhelyezhető – mágnest tartalmaznak, amelyek használat után praktikusan visszazárhatók a kötetek elején található tartórekeszbe. A könyvek négy izgalmas, színes jelenetet tartalmaznak, ahol rövid leírás, és egyszerű iránymutató szövegek segítik a gyerekeket a mágnesfigurák felhelyezésében. Indulhat a játék! A történetek tovább folytathatók, variálhatók, és kedv szerint újra és újra eljátszhatók – önállóan, vagy játszótársakkal is. Hercegnők, vagy Járművek? Te melyiket választanád?

Mágneskönyv – Hercegnők

 

Illusztrátor: Elisabetta Ferrero

Kiadó: Teknős Könyvek (2019)

ISBN: 978-963-324-648-1

Korosztály: 3-6

 

 

 

Ez a kötet igazi varázsos mesekönyve lehet a kis hercegnőknek, hiszen pompás királylányos kellékek, és bájos karakterek hívják játékba őket. Segíthetnek fenséges teendőikben Róza, Dalma és Janka hercegnőknek, megálmodhatják a történeteiket és átélhetik, milyen pompázatos is lehet a mesebeli királylányok csillogó élete.

Talán a piros, vagy az aranyszínű ruha illene ma rájuk legjobban? Viseljenek koronát, vagy kézitáskát aznap? Öltöztesd őket kedvedre! Vajon milyen hintóval érkezik Artúr herceg? Szeretnél látni pompás paripákat? Kíváncsi vagy Báróra, Róza hercegnő hűséges kutyusára? Szívesen ott lennél egy tündérhercegnő piknikjén? Döntsd el, kik vegyenek részt rajta! 

A KIADÓ SZINOPSZISA

Gyere, töltsd a napot Róza hercegnővel és barátaival! Piknikezzetek, vagy látogassátok meg a pompás paripákat az istállóban. Biztos szuperül fogtok mulatni, talán még egyszarvút is láthattok… A 16 színes, képes mágnessel a gyerekek saját történeteket álmodhatnak maguknak a hercegnőkről. A rövid, iránymutató szövegek segítségével pedig megkereshetik a mágnesek helyét.

A Mágneskönyv – Hercegnők nagyszerű szórakozást nyújthat az óvodás kislányok részére – akik egy kis szerencsével még egyszarvúval is találkozhatnak a könyvben…

Mágneskönyv – Járművek

 

Kiadó: Teknős Könyvek (2019)

ISBN: 978-963-324-649-8

Korosztály: 3-6

 

 

 

 

Kukásautó, rendőrautó, mentőautó, tűzoltó és motorkerékpár. Betonkeverő, targonca, vontatókocsi és homlokrakodó… 16 gyerekkedvenc járgány, 4 forgalmas jelenet, egyetlen mágneskönyvben. Ebben a kötetben elsőként egy városi jelenetbe helyezhetik fel kedvenc járműveiket a gyerekek. A postaautó leveleket kézbesít, a kukásautó elviszi a szemetet, a rendőrautó járőrözik, a mentőautónak pedig mindenki szabad utat ad. Vajon rendben átengedik a járókelőket? Melyik járműnek van a kereszteződésben elsőbbsége? Na és hogyan közlekedhet, és hová tarthat az autópályán az a sok autó? Nyaralni mennek, vagy a nagymamához? A harmadik jelenet egy építkezésre kalauzolja el a gyerekeket. Mit szállítson a targonca? Mit csinál a homlokrakodó? Na és hogyan dolgozik a betonkeverő? A versenypályás jeleneten a járművek szélsebesen száguldanak. A szörnyverdával menőn lehet ugratni, a motorkerékpár beveszi az éles kanyart, a versenyautó padlógázzal hasít. De a biztonság kedvéért jó ha készen áll a vontatókocsi, de még a tűzoltóautó is… 

A Mágneskönyv – Járművek igazi fiús szerepjátékos mesekötet, ami nemcsak szórakoztathatja, hanem segítheti is őket a közlekedési szabályok és tudnivalók rögzítésében.

A KIADÓ SZINOPSZISA

Hova siet a rendőrautó? Mit szállít a targonca? És vajon melyik jármű a leggyorsabb a versenypályán? A 16 színes, képes mágnessel a gyerekek saját történeteket álmodhatnak maguknak a járművek izgalmas világáról. A rövid, iránymutató szövegek segítségével pedig megkereshetik a mágnesek helyét.

További interaktív mesekönyvekért látogass el erre a bejegyzésünkre, vagy olvasd el a legújabb mesék és babalapozók, valamint az ovis-bölcsis könyvújdonságokról szóló írásunkat! Érdekelhet még a Mesélő könyvek-sorozatról írt összefoglalónk. Kis hercegnőknek ajánljuk továbbá Anna Sarve: Bolondos hercegnők könyve című kötetét, valamint a legjobb unikornisos mesekönyvekről szóló írásunkat is. A legjobb járműves gyerekkönyvekről szóló bejegyzésünket pedig erre a linkre kattintva tudod elolvasni.

Iratkozz fel YouTube-csatornánkra, ahol további gyerekkönyves belapozókat találsz!

Ha tetszett bejegyzésünk, kérjük, ne felejtsd el lájkolni Facebook-oldalunkat is, hogy ne maradj le egyetlen bejegyzésünkről sem.