Quentin Gréban: Szeretlek, anya! Napló

Quentin Gréban Szeretlek, anya!  című lélegzetelállító albumában, a neves belga illusztrátor gyönyörű festményei, és népszerű magyar alkotók – köztük Berg Judit, Halász Judit, Boldizsár Ildikó, Csapody Kinga, Tamás Zsuzsa, Szabó T. Anna – szívmelengető gondolatai várják az olvasókat. 31 őszinte vallomás mindarról, hogy mit jelent számukra az édesanyjuk, és az anyaság. Az nagy sikerű albumhoz kapcsolódóan most jelent meg a Szeretlek, anya! Napló című kötet is, amelyben a könyvből ismert festmények és inspiráló gondolatok serkentenek minket a gondolataik leírására. Ez egy olyan könyv, amit te tölthetsz meg tartalommal, gondolatokkal és élményekkel. Ez a könyv, csak a tiéd.

Az eredeti album belapozóját ide kattintva tudod megnézni, ebben a bejegyzésben pedig megnézheted a Szeretlek, anya! Napló belapozóját!

Szeretlek, anya! Napló

 

Szerző, illusztrátor: Quentin Gréban

Kiadó: Manó Könyvek (2019)

ISBN: 978-963-403-717-0

Korosztály: 5+

 

 

 

A KIADÓ SZINOPSZISA

Egy kis könyv ábrándos ötleteknek, kedves szövegeknek, bevásárlólistáknak, vagy ihletett rajzoknak… Csak rajtad múlik, mennyire egyedivé varázsolod a sajátodat. Héléne Delforge és Quentin Gréban Szeretlek, Anya! című könyve alapján.

A szerzőtől ajánljuk még a Mi leszek ha, nagy leszek? című képes mesekönyvet is.

Iratkozz fel YouTube-csatornánkra, ahol további gyerekkönyves belapozókat találsz!

Ha tetszett bejegyzésünk, kérjük, ne felejtsd el lájkolni Facebook-oldalunkat is, hogy ne maradj le egyetlen cikkünkről sem. 

Honlapunkon a sütiket alkalmazunk. Ezzel kapcsolatban Adatkezelési tájékoztatónkban olvashatsz bővebben. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató