Csapody Kinga

Csapody Kinga

Csapody Kinga 1980-ban Siófokon született, magyar író, újságíró, tanár, szerkesztő és fotós. A középiskolát a helyi Perczel Mór Gimnáziumban végezte, majd a veszprémi Pannon Egyetemen szerzett diplomát magyar nyelv és irodalom szakon. Ezután középiskolai tanár lett, majd a Manó Könyvek Kiadó szerkesztője. Közben prózai írásai jelentek meg többek között a Vörös Postakocsiban és a Vár Ucca Műhelyben, kritikáit, tudósításait pedig az Élet és Irodalom, a kitera.hu és az Új Könyvpiac közölte. Rengeteg író-olvasó találkozó fűződik a nevéhez, az Irodalmi Tábor kitalálója és szervezője, a Szépírók Társaságának és a FISZ-nek is tagja. Csapody Kinga ma kisfiával Budapesten él és a 2013-as felkérés óta a Manó Könyvek Kiadó főszerkesztőjeként tevékenykedik.

 

Művei

Utazik a család!-sorozat
További könyvei
Foglalkoztatók:
  • Az én családfám (2012)
  • Tanya – 3D könyv (2012)
  • Keress meg… – 1001 dinoszauruszt és más egyebet (2013)
  • Türelmesen várakozunk – Feladatok fejtörők, tippek (2017)
Antológia:

Ha tetszett bejegyzésünk, oszd meg másokkal is! Kérjük, ne felejtsd el lájkolni a Facebook-oldalunkat is, hogy ne maradj le egyetlen írásunkról sem.

Iratkozz fel YouTube-csatornánkra, ahol számos gyerekkönyves belapozót találsz!

Honlapunkon a sütiket alkalmazunk. Ezzel kapcsolatban Adatkezelési tájékoztatónkban olvashatsz bővebben. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató