Heti TOP: Az első mérföldkövektől a világ legjobb játszóteréig

Heti top-válogatásunkban a könyvújdonságoké a főszerep. Czernák Eszter mesekönyvéből megtudhatjuk, hogy mire van szükség, hogy elkészüljön a világ legjobb játszótere. Talán kalózhajó, trambulin vagy lovagi vár? Vagy netán elegendő a jó társaság, egy csipet fantázia és az összefogás? A világ legjobb játszóteréből ötleteket meríthetünk mi magunk is.

Wéber Anikó új könyve az Abszolút Könyvek-sorozat égisze alatt jelent meg. A Cseresznyeliget titka egy üdítő kamaszregény, izgalmas és kellemes olvasnivaló a 9-12 éves korosztálynak: abszolút legjobb barátnő, abszolút nyár, abszolút titok. Elolvastuk és szerettük.

Az első évek mérföldkövei-sorozat a kisgyerekeknek segít átlendülni a mindennapok kihívásain. Van, amelyik fél az elalvástól, a másik nem tud elengedni valamit, akad válogatós, de olyan is, akinek kicsi az önbizalma. A négy kötet négy állatcsalád – vidra, maci, vakond, nyuszi – példáján keresztül mutatja meg a gyerekeknek, hogyan kerekedhetnek felül ezeken a nehézségeken. 

A tavaszi könyvújdonságok kisebbeknek, valamint kisiskolásoknak szóló része után folytattuk a várható könyvpremierek bemutatását a harmadik résszel.

Iratkozz fel YouTube-csatornánkra, ahol további gyerekkönyves belapozókat találsz!

Ha tetszett bejegyzésünk, kérjük, ne felejtsd el lájkolni Facebook-oldalunkat is, hogy ne maradj le egyetlen bejegyzésünkről sem.