Julia Donaldson – Axel Scheffler: A majom mamája

A majom mamája egy megunhatatlan örökzöld a Julia Donaldson – Axel Scheffler szerzőpárostól. A megejtő és humoros verses lapozó egy mamáját kereső kismajomról és egy buzgó pillangóról szól. A pazar fordítás Papp Gábor Zsigmond munkája. Mutatjuk a könyv belapozóját!

 

A majom mamája

Szerző: Julia Donaldson

Illusztrátor: Axel Scheffler

Fordító: Papp Gábor Zsigmond

Kiadó: Pozsonyi Pagony (2011)

ISBN: 978-613-410-184-0

Korosztály: 2-5

 

 

A majom mamájáról és Axel Schefflerről, a korunk egyik legnépszerűbb illusztrátorgéniuszáról ebben a bejegyzésünkben olvashatsz.

A KIADÓ SZINOPSZISA

Elvesztettem a mamámat! Így szólt a pillangó: – Szegény majom! Ne sírjál, segítek én a bajon.” A bohókás pillangó lelkesen keresi, ki lehet a kicsi mamája – az elefánttól a denevérig. Mulatságos rímekkel bukdácsolunk át a dzsungelen, vissza majom mama karjaiba.

 

Ajánljuk továbbá a legjobb óvodásoknak szóló ablakoskönyv-válogatásunkat, továbbá a verses, az ujjvezetős, vagy az ablakos lapozós könyveket bemutató írásunkat is. Érdekelhet még a Nézd meg! ablakos lapozósorozat, vagy megnézheted a Kisvakond és a formák, valamint az Állatos csereberélő belapozóját is.

Kövesd YouTube-csatornánkat, ahol további gyerekkönyves belapozókat találsz!

Ha tetszett bejegyzésünk, kérjük, ne felejtsd el lájkolni Facebook-oldalunkat is, hogy ne maradj le egyetlen cikkünkről sem.