denver milf listcrawler broward 915 801 2125 tgirl los angeles daytona listcrawler 2095704658

Sally Ann Wright: Állatos csereberélő

Állatos csereberélő

Szuper mulatságos lapozó az óvodás korosztály számára, amelyet a nagyon ötletes, lapozgatós megoldása tesz akár még a felnőttek számára is élvezetes kiadvánnyá. A könyvet lapozgatva különböző vicces teremtményeket alkothatunk. A lehetőségek szinte végtelenek, lehet a hangyásznak elefánt hátsója, hosszú orra a zebrának, mókusfarka a majomnak, süntüskéi a katicának…. A képvariánsokat Sally Ann Wright humoros szövege egészíti ki (fordító: Székelyné Árkosy Nóra). A pazar illusztráció Kállai Nagy Krisztina munkája. Mutatjuk az Állatos csereberélő belapozóját!

 

 

Szerző: Sally Ann Wright

Illusztrátor: Kállai Nagy Krisztina

Kiadó:  Harmat Kiadó (2017)

ISBN: 978-963-288-324-3

Korosztály: 2-5

 

 

 

A KIADÓ SZINOPSZISA

Isten rengeteg állatot teremtett, amelyek közül jó párat lerajzoltunk ebben a könyvben. Ám a lapok összekeveredtek. Megtalálod, hogy melyik fejhez melyik láb vagy farok tartozik? Lapozz előre és hátra, hogy összeilleszd a képet!

További toplistás lapozókért látogass el a legjobb verses, ujjvezetős vagy interaktív lapozókról szóló írásunkat, illetve a Nézd meg! ablakos könyvsorozatot. Ajánljuk továbbá Axel Scheffler népszerű óvodás lapozós mesekönyveit is.

Kövesd YouTube-csatornánkat, ahol további gyerekkönyves belapozókat találsz!

Ha tetszett bejegyzésünk, kérjük, ne felejtsd el lájkolni Facebook-oldalunkatis, hogy ne maradj le egyetlen cikkünkről sem.