Susanne Gernhauser: Az én nagy képes szótáram – Állatok

Az én nagy képes szótáram-sorozat rengeteg izgalmas felfedezni valóval várja a kíváncsi apróságokat. Az Állatok kötetben megismerkedhetnek többek között a tanya, az erdő-mező, a vízpart, szavanna, a dzsungel, a sivatag és a vízek élővilágával is. Igazi belevaló, vidám ismeretterjesztő kétéves kortól – nézd meg az album belapozóját!

 

Az én nagy képes szótáram – Állatok

 

Szerző: Susanne Gernhauser

Illusztrátor: Anne Elbert

Kiadó: Scolar Kiadó (2018)

ISBN: 978-963-244-924-1

Korosztály: 2-6

 

 

A KIADÓ SZINOPSZISA

Az én nagy képes szótáram sorozat kötetei segítenek eligazodni a kicsiknek környező világunk sokféleségében. A Ravensburger kiadó e képeskönyvéből a kisgyermekek megtudhatják, milyen állatok élnek a ház körül és a gazdaságban, a réten, a vízparton, a hegyekben, az esőerdőben, a tengerben, a szavannán, a sivatagban és a sarkvidékeken. Kiderül az is, milyen hangokat adnak, milyen nyomokat hagynak és hol laknak a különböző állatok.

A sorozat további kötetei: Az én nagy képes szótáram – Járművek, Az én nagy képes szótáram – A gazdaság

A szerzőtől ajánljuk még:  Susanne Gernhauser: Mit csinálnak az állatok?  Kis természetbúvároknak ajánljuk továbbá Miért röhög a hiéna? – Tévhitek és hiedelmek az állatok világában című kötetet, valamint Pedro Alcalde: Az állatvilág zenészei és a Quim Tomás: Állatvilág utazói című ismeretterjesztő albumot is.

Kövesd YouTube-csatornánkat, ahol további gyerekkönyves belapozókat találsz! TIPP: Katie Daynes: Hogyan beszélnek az állatok?

Ha tetszett bejegyzésünk, kérjük, ne felejtsd el lájkolni Facebook-oldalunkat is, hogy ne maradj le egyetlen bejegyzésünkről sem.