girls for sex in boston backpage shemale la backpage duluth ga eacorts san antonio listcrawler honolulu listcrawlers clearwater fl

Susanne Gernhauser: Mit csinálnak az állatok?

Az Első ablakos könyvem-sorozat rengeteg izgalmas felfedezni valóval és több, mint harminc kihajtható füllel várja a kíváncsi apróságokat. A Mit csinálnak az állatok? kötetben megismerkedhetnek a tanya, az erdő-mező, a szavanna és a dzsungel, a tavak és tengerek élőlényeit is, de még a Déli-sarkot és Ausztráliát is bebarangolhatják. Igazi belevaló, vidám ismeretterjesztő a legkisebbeknek – nézd meg a belapozóját!

 

Mit csinálnak az állatok?

 

Szerző: Susanne Gernhauser

Illusztrátor: Dominik Rupp

Kiadó: Scolar Kiadó (2018)

ISBN: 978-963-244-887-9

Korosztály: 2-5

 

 

A KIADÓ SZINOPSZISA

Mindenhol élnek kisebb-nagyobb állatok: a gazdaságban, az erdőben, a mezőn, a szavannán, a tengerben és az örök hó és jég világában. A kihajtható fülek segítségével a legkisebbek is életre kelthetik az állatokat. A könyv különlegessége, hogy több mint 30 titkos ablakot rejt, melyek fedelét felnyitva a kisgyerekek kielégíthetik kíváncsiságukat. Kétéves kortól ajánljuk.

 

Az első ablakos könyvem sorozatban megjelent még: Mit csinálnak a járművek? Nézd meg a belapozóját!

További nagyszerű lapozókért böngészd át az interaktív, valamint a verses-mesés és fejlesztő lapozókról szóló írásunkat!

Iratkozz fel YouTube-csatornánkra, ahol további gyerekkönyves belapozókat találsz!

Ha tetszett bejegyzésünk, kérjük, ne felejtsd el lájkolni Facebook-oldalunkat is, hogy ne maradj le egyetlen bejegyzésünkről sem.