Susanne Gernhauser: Az én nagy képes szótáram – Járművek

Az én nagy képes szótáram-sorozat komolyan veszi a kicsiket. Színes, informatív, kemény lapos ismeretterjesztő gyerekkönyv-széria, amely részletgazdag képekkel és rengeteg érdekességgel kalauzolja el a kicsiket. A Járművek kötettel többek között a megismerkedhetünk az építőipar és a mezőgazdaság munkagépeivel, a reptérrel, vonat- és buszállomással, mentőjárművekkel, de még az autószerelő műhelyek kulisszatitkaival is. Az én képes szótáram – járművek a kis felfedezők igazi belevaló ismeretterjesztő albuma – nézd meg közelebbről!

 

Az én nagy képes szótáram – Járművek

 

Szerző: Susanne Gernhauser

Illusztrátor: Wolfgang Metzger

Kiadó: Scolar Kiadó (2017)

ISBN: 978-963-244-677-6

Korosztály: 2-6

 

 

A KIADÓ SZINOPSZISA

Ebből a színes képeskönyvből minden megtudnak a kicsik a járművek világáról. Legyen szó az építkezések részt vevő autótípusokról és munkagépekről, a sürgősségi járművekről, a mezőgazdasági munkagépekről vagy épp a személyautókról, csupa érdekes információ vár a mindenre kíváncsi gyerekekre. Rendkívül tartós, szinte elnyűhetetlen kivitelben!

A sorozat további kötetei: Az én nagy képes szótáram – Állatok, Az én nagy képes szótáram – A gazdaság

A szerzőtől ajánljuk még A mit csinálnak a járművek? című lapozót. A járművek szerelmeseinek ajánljuk továbbá a legjobb autós gyerekkönyvekről szóló írásunkat is.

Kövesd YouTube-csatornánkat, ahol további gyerekkönyves belapozókat találsz!

Ha tetszett bejegyzésünk, kérjük, ne felejtsd el lájkolni Facebook-oldalunkat is, hogy ne maradj le egyetlen bejegyzésünkről sem.