Heti TOP: Montessori fejlesztő gyakorlatok és egy álomhozó mesekönyv

Ezen a héten bemutattuk Harcos Bálint legújabb kötetét. A Dorka és az elgurult gomb című mesekönyv a Könyvfesztiválra jelent meg, és három elragadó történetet tartalmaz az elalvásról. A lebilincselő és álomhozó történeteket Szimonidész Hajnalka illusztrációi teszik még varázslatosabbá.

Még az anyák napja szellemében szedtük csokorba a legszebb anyukás gyerekkönyveket, olyan gyönyörű kötetekkel, mint Quentin Gréban: Szeretlek, anya! vagy Robert Munsch: Örökké szeretlek klasszikusával. Megható és elbűvölő kötetek, nemcsak anyák napjára!

Szülőknek ajánlottuk Éve Herrmann: 100 Montessori fejlesztő gyakorlat 15 hónapos kortól című könyvét, amely a kisgyermekek fejlődésének optimális támogatását mutatja be. A gyermekközpontú szemlélet kiindulópontja a kicsik természetes érdeklődése, így a szülők legfőbb feladatának azt állítja, hogy biztosítsák ennek feltételeit. A könyv szerint ehhez motiváló, az érzékszervi fejlődést kreatívan támogató játékos eszközökre van szükség és olyan környezetre, amely mindenben igazodik a gyermek sajátosságaihoz.

A mesekönyv-újdonságok közül Varró Dániel: Csütörtök, a kisördög és Axel Scheffler: Csere-bere állatok című kötetei kerültek bele az eheti válogatásunkba.

Iratkozz fel YouTube-csatornánkra, ahol további gyerekkönyves belapozókat találsz!

Ha tetszett bejegyzésünk, kérjük, ne felejtsd el lájkolni Facebook-oldalunkat is, hogy ne maradj le egyetlen bejegyzésünkről sem. 

Honlapunkon a sütiket alkalmazunk. Ezzel kapcsolatban Adatkezelési tájékoztatónkban olvashatsz bővebben. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató