Axel Scheffler: Csere-bere állatok

Axel Scheffler (Pipp és Polli-sorozat, A dzsungelzenekar) nemzetközileg elismert illusztrátor, Julia Donaldson szerzőtársa, akiknek olyan meséket köszönhetünk, mint A Graffaló, A majom mamája, vagy Az öt csúfság. A Csere-bere állatok Axel Scheffler vadonatúj interaktív lapozója. Vicces, színes állatkavalkád, amelyben a gyerekek válogathatnak össze új, mókás lényeket, összesen 121 variációban. Alkothatnak például tekkót, azaz gekkólábú teknőst, papszit, azaz nyuszilábú papagájt, vagy matyát, azaz kutyalábú macskát – mutatjuk az ízelítőt!

 

Csere-bere állatok

 

Szerző, illusztrátor: Axel Scheffler

Kiadó: Kolibri Gyerekkönyvkiadó (2019)

ISBN: 978-963-437-370-4

Korosztály: 3-6

 

 

A KIADÓ SZINOPSZISA

Mi lesz, hogyha keresztezed a macskát és az egeret? Hát ez az állat a magér. Lapozgass! Egy próbát megér. A félbevágott oldalak lapozgatásával újabb és újabb mókás lényeket alkothatunk Axel Scheffler ellenállhatatlanul bájos rajzaiból. Az illusztrációk mellett a fülbemászó és humoros verseket is tetszés szerint kombinálhatjuk, így a könyv hosszan tartó szórakozást kínál gyereknek és szülőknek egyaránt.

Érdekelhet még: Sally Ann Wright – Kállai Nagy Krisztina: Állatos csereberélő című lapozója is. Ajánljuk továbbá a legjobb interaktív, valamint a verses-mesés és fejlesztő lapozókról szóló írásunkat is.

Iratkozz fel YouTube-csatornánkra, ahol további gyerekkönyves belapozókat találsz!

Ha tetszett bejegyzésünk, kérjük, ne felejtsd el lájkolni Facebook-oldalunkat is, hogy ne maradj le egyetlen bejegyzésünkről sem. 

Honlapunkon a sütiket alkalmazunk. Ezzel kapcsolatban Adatkezelési tájékoztatónkban olvashatsz bővebben. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató