Julia Donaldson: Az öt csúfság

Belelapoztunk a népszerű szerzőpáros, Julia Donaldson – Axel Scheffler legújabb verses lapozójába. Az öt csúfság 2018. őszén került a könyvesboltokba és a szerzőktől megszokott viccesen megejtő történetet mesél el a gyerekeknek – ezúttal az afrikai vadonból. Mutatjuk, milyen!

 

Az öt csúfság

 

Szerző: Julia Donaldson

Illusztrátor: Axel Scheffler

Kiadó: Pozsonyi Pagony (2018)

ISBN: 978-963-410-415-5

Korosztály: 2-5

 

A KIADÓ SZINOPSZISA

“Hű, de csúnya vagyok! Förtelmes, belátom! A legcsúnyább állat vagyok a világon!” Hogy mi a közös a gnúban, a foltos hiénában, a füles keselyűben, a varacskos disznóban és a marabuban? Ők az öt csúfság, akit senki sem szeret. Vagy mégis? Kiderül Julia Donald-son szokásosan vicces meséjéből!

A szerzőpáros további kötetei: A Graffaló, A graffalókölyök, A legcsinosabb óriás, A zsúfolt házikó, Macskazene, Boszi seprűnyélen, Zog, a sárkány, Zog és a repülő doktorok, A madárijesztők esküvője. A banditapatkány, Botbenő, A majom mamája és a Tölgyerdő meséi-sorozat (Malacbújócska, A róka zoknija, Nyuszi álmos, Mackó levelei)

Axel Schefflert az egyik legismertebb kortárs gyerekkönyves illusztrátorként ismerik el. Kattints ide, és megtudod, miért!

Kövesd YouTube-csatornánkat, ahol további gyerekkönyves belapozókat találsz!

Ha tetszett bejegyzésünk, kérjük, ne felejtsd el lájkolni Facebook-oldalunkat is, hogy ne maradj le egyetlen bejegyzésünkről sem.