Heti TOP: Buddhizmustól a húsvéti könyvajánlóig

Csokorba szedtük a heti top-bejegyzéseket. Ezen a héten már a húsvéti ünnepekre hangolódtunk. Top 10-es írásunkban bemutattuk a legjobb húsvéti gyerekkönyveket. A nyuszis mesekönyvekkel elrepülhetnek az apróságok Répavölgybe, megtudhatják, hogyan készül a csokitojás Nyuszi úr csokoládégyárában, és kideríthetik azt is, hogy hogyan dolgoznak az igazi húsvéti nyuszik. Összeállításunkban az idei könyvújdonságok mellett helyet kaptak a megunhatatlan örökzöldek is.

A legjobb családi utazós könyvek összeállításunkban 7 nagyszerű könyvet válogattunk össze. Találunk közöttük mesekönyvet, útinaplót, városkalauzt, családi kirándulós-sorozatot és élménybeszámolókat is. A kirándulószezon már elkezdődött, kalandra fel!

Végül az édesanyáknak ajánlottuk a Buddhizmus anyáknak című könyvet. A könyv tippeket ad arra, hogy hogyan élvezhetjük a gyerekekkel töltött időt, hogyan őrizhetjük meg nyugalmunkat, kezelhetjük a dühünket és félelmeinket a hétköznapokban.

A könyvújdonságok közül pedig Agócs Írisz új lapozói, a Mia nem álmos, és a Masa és az eső kerültek bele a heti TOP-ba.

Iratkozz fel YouTube-csatornánkra, ahol további gyerekkönyves belapozókat találsz!

Ha tetszett bejegyzésünk, kérjük, ne felejtsd el lájkolni Facebook-oldalunkat is, hogy ne maradj le egyetlen bejegyzésünkről sem.