Agócs Írisz: Masa és az eső

Agócs Írisz, a népszerű gyerekkönyv illusztrátor (Maszat-sorozat, Cipelő cicák, Nem, nem hanem, Aludj el szépen, Bendegúz!) egy új, önálló sorozattal jelentkezett. A Mesék Barnabásnak lapozók vidám, színes kisméretű kemény lapos babakönyvek, kézreálló, strapabíró kivitelben. Ahol kellemes színvilág, tüneményes rajzok és a szerzőtől megszokott bájos karaktervilág várja a gyerekeket. Nem mellesleg egy-egy nagyon kedves történet. A lapozócsalád egyik induló kötete a Masa és az eső (megjelent még: Mia nem álmos), ismerd meg közelebbről!

Masa és az eső

 

Szerző, illusztrátor: Agócs Írisz

Kiadó: Pozsonyi Pagony (2019)

ISBN: 978-963-410-448-3

Korosztály: 2-5

 

 

Ebben a részben nem jól indul a nap. Esik az eső. Masának semmi kedve felkelni. Átgondolja – az egyébként mind jól hangzó – lehetőségeket: kortyolhatna teát és ropogtathatna hozzá kekszet, olvashatna kedvenc könyveiből, kirakóst játszhatna, talán süthetne süteményt és áthívhatná a barátait…, de nem, nem, semmihez sincs kedve. Úgy dönt, inkább ágyban marad. Vagy várjunk csak! Mégsem?!? 

Bűbájos lapozókönyv, mosolyogni való szituációval, és a kicsik által is ismerős – olvasás, kirakózás, sütés – életképekkel. Nézd meg a belapozóját!

A KIADÓ SZINOPSZISA

Egész nap esik az eső. Masának, a kismedvének felkelni sincs kedve. Mit tegyen? Ismerjétek meg Agócs Írisz új könyvsorozatát – egész biztosan a kicsik nagy kedvence lesz!

A Mesék Barnabásnak-sorozatban még megjelent: Mia nem álmos

Agócs Írisz illusztrációjával ajánljuk továbbá a Maszat-sorozat legújabb kötetét a Maszat űrhajózik című mesekönyvet. További népszerű babalapozókért olvasd el a legjobb interaktív, valamint verses-mesés és fejlesztő könyvekről szóló cikkünket. Ajánljuk továbbá a Toppantós – legkisebbek mondókás- és verseskönyve című válogatáskötetet is.

Iratkozz fel YouTube-csatornánkra, ahol további gyerekkönyves belapozókat találsz!

Ha tetszett bejegyzésünk, kérjük, ne felejtsd el lájkolni Facebook-oldalunkat is, hogy ne maradj le egyetlen bejegyzésünkről sem.