Agócs Írisz: Mia nem álmos

A népszerű gyerekkönyv illusztrátor, Agócs Írisz (Maszat-sorozat, Cipelő cicák, Medveálom madárszárnyon) egy új, önálló sorozattal debütált a kicsiknek. A célközönségének megfelelően kisméretű, kézre álló, strapabíró kivitelű lapozócsalád, amely kellemes színvilággal, kedves rajzokkal és jellegzetes, agócsíriszes cuki karaktervilággal várja a gyerekeket. Nem mellesleg nagyon bájos történetekkel. A Mesék Barnabásnak lapozócsalád egyik induló kötete a Mia nem álmos (a másik Masa és az eső címmel jelent meg), ismerd meg közelebbről!

Mia nem álmos

 

Szerző, illusztrátor: Agócs Írisz

Kiadó: Pozsonyi Pagony (2019)

ISBN: 978-963-410-449-0

Korosztály: 2-5

 

 

A Mia nem álmos kötetben a cicusnak nem jön álom a szemére sehogyan sem. Mit tegyen? Vacsorázzon meg még egyszer? Esetleg egy kis testmozgás, vagy rajzolás segíthetne? Netán egy ágy alatt megbúvó szörny a ludas? És ha megszámolná a csillagokat…? Mit gondolsz, mi lehet a jó megoldás? Sikerülhet Miának valahogy mégis elaludnia…?

Kedves és aranyos lapozókönyv, mosolyogni való helyzetekkel és a gyerekek által is ismerős – étkezés, rajzolás, torna stb. – szituációkkal. Nézd meg a belapozóját!

A KIADÓ SZINOPSZISA

Este van, de Mia, a kismacska egyáltalán nem álmos. Mit csináljon, hogy el tudjon aludni? Ismerjétek meg Agócs Írisz új könyvsorozatát – egész biztosan a kicsik nagy kedvence lesz!

A Mesék Barnabásnak-sorozatban még megjelent: Masa és az eső

Ajánljuk továbbá a legjobb elalvást segítő könyvekről szóló írásunkat is. További népszerű babalapozókért olvasd el a legjobb interaktív, valamint verses-mesés és fejlesztő könyvekről szóló cikkünket. Ajánljuk továbbá a Toppantós – legkisebbek mondókás- és verseskönyve című válogatáskötetet is.

Iratkozz fel YouTube-csatornánkra, ahol további gyerekkönyves belapozókat találsz!

Ha tetszett bejegyzésünk, kérjük, ne felejtsd el lájkolni Facebook-oldalunkat is, hogy ne maradj le egyetlen bejegyzésünkről sem.