backpage miami fl tgirls fresno chesapeake va escorts ts girls dallas 6573189422

Caz Buckingham – Andrea Pinnington: Fedezd fel a környezeted!

Fedezd fel a környezeted! Belelapoztunk Caz Buckingham és Andrea Pinnington élménygyűjtő albumába. A gyönyörűen illusztrált ismeretterjesztő inspirálja a gyerekeket a természetjárásra. A kis természetbúvárok ugyanis nemcsak sok érdekes információt tudhatnak meg környezetük élővilágáról, hanem a saját maguk által gyűjtött kincseket is beilleszthetik az albumba. Nézd meg te is, milyen!

 

Fedezd fel a környezeted!

 

Szerzők: Caz Buckingham – Andrea Pinnington

Kiadó:  HVG Könyvek (2017)

ISBN: 978-963-304-456-8

Korosztály: 5+

 

 

 

A KIADÓ SZINOPSZISA

Különleges könyvet tartasz a kezedben: ha nyitott vagy a természet csodáira, és hajlandó vagy elindulni és felfedezni azokat, te lehetsz a szerzője! Gyűjts madártollat, keress nyomokat, tanulmányozd a természet színeit és formáit, fotózz felhőket – és mire a végére jutsz, a könyv szinte életre kel attól a sok apró kincstől, melyet beragasztottál – te pedig valódi természetkutatóvá válsz.

Hasonlóan gyönyörű album a Piotr Socha: Méhek című kötete. Ajánljuk továbbá a Szupercápák, a Mindenre képes szótár, vagy a 80 böngészővel a Föld körül albumok belapozóit is! Tengerimádó kis természetbúvároknak pedig a legjobb halas-könyvekről szóló írásunkat ajánljuk. Nagyon szép albumokat találsz a legjobb dinoszauruszos könyvekről szóló írásunkban is.

Kövesd YouTube-csatornánkat, ahol további gyerekkönyves belapozókat találsz!

Ha tetszett bejegyzésünk, kérjük, ne felejtsd el lájkolni Facebook-oldalunkat is, hogy ne maradj le egyetlen bejegyzésünkről sem.